Wordt de nieuwe Call of Duty dan toch Modern Warfare 4?

De onderstaande afbeelding verscheen zojuist op de Facebook-pagina van Infinity Ward. Modern Warfare-kenners zullen de man op de foto herkennen: het is John Price, beter bekend als Captain Price. Deze man maakte zijn debuut in Call of Duty 4: Modern Warfare en verscheen sindsdien in elke Modern Warfare-game. Dat hij juist nu opduikt, lijkt met de aankondiging van Battlefield 4 geen toeval.

Opvallender is echter dat Price, zoals gezegd, een Modern Warfare-personage is, wat erop duidt dat de volgende Call of Duty misschien toch wél Modern Warfare 4 wordt. Dit in tegenstelling tot wat wij eerder berichtten. Op de dag van 22 maart verscheen er namelijk een reeks geruchten waarin werd beweerd dat de volgende Call of Duty de subtitel Ghosts zou krijgen en dus geen Modern Warfare 4 zou worden.

Infinity Ward voegde bij de foto geen omschrijving toe, dus meer dan voorheen weten we eigenlijk nog steeds niet. Zeker is dat de strijd tussen Call of Duty en het waanzinnige Battlefield 4 nog grootser wordt dan ooit tevoren en met de prachtige beelden van de game van DICE, moet Infinity Ward nu van hele goede huize komen willen ze een kans maken.

 1.   
  Bulletfox's avatar

  ik was vroeger altijd een cod guy maar nu ik bf3 heb gespeelt en bf4 nu al wil gaan preorderen zeg ik zolang cod nu niet eindelijk eens met een nieuwe engine komt…..fuck you

 2.   
  GENERAL_DS's avatar

  Ik blijf wel gewoon bij COD omdat dit voor mij gewoon de koning van de multiplayer shooters is. BF 3 heb ik wel voor de ps3 En de PC maar ik vind het eigenlijk weinig aan.

  Eigenlijk maakt het naampje eigenlijk niet uit voor de multiplayer, en daar gaat het mij om. Ze mogen van mij wel het graphics niveau wat opschroeven, zonder dat dit van de vloeiende gameplay afgaat natuurlijk 🙂 met de PS4 in aantocht kan het misschien toch uitkomen voor de ontwikkelaar om de graphics voor PC en PS4 omhoog te halen.

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  zou mooi wezen. gelijk,kopen op de xbox., 🙂

 4.   
  camoflage4ever's avatar

  heeft iedereen activisions nieuwe engine gezien?
  dit lijkt wel een model die gemaakt is in die engine.

 5.   
  Talska's avatar

  Dit is toch een artikel over COD of niet?

 6.   
  marklin989's avatar

  zolang ze geen nieuwe engine gaan gebruiken koop ik call of duty niet meer, het bo2 overgeslagen, en dat is de eerste game in de hele reeks. als ze nu weer hetzelfde doen zal ik deze ook overslaan.

 7.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Na Call of Duty: Black Ops II vind ik het nu ook zo beetje goed geweest. 😳
  (zegt een persoon met alle cod games)

 8.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Waarom Modern Warfare 4? Ik dacht dat deel 3 het laatste was, maar nu gaan ze het echt helemaal uitmelken. Ik ga voor Battlefield 4 omdat die game echt vernieuwing gaat krijgen en er ook geweldig uitziet! 🙂

 9.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Yaaaaawn. Kunnen ze nou echt niets nieuws verzinnen daar? Begint een beetje lachwekkend te worden..

 10.   
  ShadyXL's avatar

  camoflage4ever schreef, "heeft iedereen activisions nieuwe engine gezien?
  dit lijkt wel een model die gemaakt is in die engine.
  "

  Deze bedoel je? http://www.youtube.com/watch?v=y2GhOLHzI1c

  Die lijkt verdacht veel op de real-time demo die Nvidia had laten zien. Ik denk niet dat ze die engine voor MW4 gaan gebruiken (wat jammer is).

 11.   
  Supermanneke's avatar

  camoflage4ever schreef, "heeft iedereen activisions nieuwe engine gezien?
  dit lijkt wel een model die gemaakt is in die engine.
  "

  Of het is gewoon gerendered in Vray o.i.d. Zegt niks.

 12.   
  SonyBoy's avatar

  Volgens mij zit er zelfs een Price in Call of Duty 2…

 13.   
  NLkevvNL's avatar

  Xboxfan schreef, "Volgens mij zit er zelfs een Price in Call of Duty 2…"

  cod 1 zag ik em al

 14.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Ah het spel van RED(retired and extremly dangerous) 😉