GN Lunchtip: Peter Griffin vs. Angry Birds

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het heeft even geduurd, maar de Angry Birds-hype is eindelijk overgewaaid. Casual gamers hebben ontdekt dat er meer spelletjes voor hun telefoon beschikbaar zijn en de rest van de gamers gaat weer rustig aan de slag met titels als Battlefield, Tomb Raider en SimCity. Gelukkig helpt onze grote vriend Peter Griffin om die irritante vogels nog een laatste duwtje richting de afgrond te geven.

Met dank aan Gamer4Ever-NL voor de tip!


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Infographic toont veelgemaakte keuzes in Mass Effect 3.

Eet smakelijk!

 1.   
  Gunrunner120's avatar

  hahahah “90% of the people playing this are pooping” geniaal ๐Ÿ˜†

 2.   
  LightFasher's avatar

  Nice, die star wars versie vind ik nog wel leuk om te spelen trouwens :P.

 3.   
  firehopper211's avatar

  Wat als de Angry Birds alternatieve versies zouden zijn van de kip waar die altijd tegen vecht ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

 4.   
  D_Dog's avatar

  Family Guy <3
  Briljante shows altijd.