Miyamoto ziet Nintendo-pretpark wel zitten

Als het aan Shigeru Miyamoto ligt, dan is het niet geheel ondenkbaar dat we over een paar jaar naast de Disney- en Warner Bros.-pretparken ook een Nintendo-pretpark zullen zien. Medium ABC vroeg hem recentelijk of hij weleens nadacht over een echt pretpark met een Mario-thema. Dit in tegenstelling tot de digitale variant in de Wii U-titel Nintendo Land. Miyamoto stelt dat zoiets niet geheel onmogelijk is, maar dat het bedrijf zich momenteel voornamelijk richt op digitale producten:

Certainly, with Nintendo being in the entertainment industry, there may come some point in the future where that might become a possibility. But right now we’ve got our hands full creating our digital products. Certainly, it’s not an impossibility.
Het is dus zomaar mogelijk dat we binnen tien jaar tijd een amusementspark met attracties gebaseerd op bijvoorbeeld Donkey Kong,The Legend of Zelda en Mario zullen zien. De centrale vraag is: zou jij het park bezoeken?

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Ik zou zo park zeker bezoeken al is het maar om er een keer te zijn geweest en met dat thema kunnen ze heel leuk pretpark maken in nintendo stijl.

  2.   
    Jarek's avatar

    Ik zou het park niet bezoeken aangezien het waarschijnlijk ergens in Japan wordt neer gezet mocht het zover komen.

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Fanta$y schreef, "Ik zou het park niet bezoeken aangezien het waarschijnlijk ergens in Japan wordt neer gezet mocht het zover komen."

    idd net als het Pokemon park dat in 2005 in Japan openging.

    https://www.google.nl/search?hl=nl&q=pokemon+park&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.d2k&biw=1680&bih=925&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=U9ZUUZypM5OX0AXkqYD4Dw