Haytham Kenway speelbaar in Assassin’s Creed 4: Black Flag?

Haytham Kenway kennen we uit Assassin’s Creed III, waarin hij een grote rol speelt. In Assassin’s Creed 4: Black Flag mogen we dit jaar in de huid kruipen van zijn vader, Edward Kenway. Maar mogelijk mogen we ook weer in de huid kruipen van Haytham, de vader van Connor uit deel van de serie, zo blijkt uit de omschrijving van een figurine van Assassin’s Creed 4: Black Flag die momenteel te bestellen is via de UbiShop.

Bij aankoop van de figurine krijg je namelijk ook enkele digital content voor de game zelf cadeau, waaronder het volgende:

  • De zeilen van Connor Kenway
  • Het familiezwaard van Edward Kenway
  • Een unieke kledingkleur voor Haytham
Afgaande op deze omschrijving lijkt het er dus op dat Haytham opnieuw een speelbaar personage zal zijn. Het lijkt logisch dat hij speelbaar zal zijn in de singleplayer, maar het is uiteraard ook mogelijk dat Haytham speelbaar zal zijn in de multiplayer.

  1.   
    Daan's avatar

    Hij is geboren in 1725 en deel IV begint in 1715. Ben benieuwd hoe ze dat gaan doen.

  2.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    PC-Daan schreef, "Hij is geboren in 1725 en deel IV begint in 1715. Ben benieuwd hoe ze dat gaan doen."

    het verhaal verloopt over 10 jaar ๐Ÿ˜›

  3.   
    RenevdGijp's avatar

    Nou, de quote is wel duidelijk. Zal er dus wel in zitten!

  4.   
    ChielB's avatar

    Kledingkleur, dus dat zal toch wel multiplayer zijn. Misschien dat iemand ze een wake-up call kan geven dat het customizen met skins en kleding zooo 2008 is? ๐Ÿ˜›

  5.   
    GamerJaime's avatar

    ChielB schreef, "Kledingkleur, dus dat zal toch wel multiplayer zijn. Misschien dat iemand ze een wake-up call kan geven dat het customizen met skins en kleding zooo 2008 is? ๐Ÿ˜› "

    Je kleding een andere kleur geven kan anders ook in de singeplayer.

  6.   
    Sa.'s avatar

    PC-Daan schreef, "Hij is geboren in 1725 en deel IV begint in 1715. Ben benieuwd hoe ze dat gaan doen."

    In vorige delen kon je ook met Ezio z’n kleding spelen, of met Altair zijn robes. Het kan dus zijn dat je met dit de kleding van Haythem kan dragen in de singleplayer. Of alleen zijn kleuren, of het is een multiplayer item. Maar waar het op neer komt is dat tijd niet uitmaakt in de game als het gaat om speciale kleding van iemand, of multiplayer items. Of Haythem nou al geboren is, of dat Ezio allang al dood is dat doet er niet toe als het gaat om Bonus outfits in AC ๐Ÿ˜‰

  7.   
    See4urSelf's avatar

    sdfl schreef, "In vorige delen kon je ook met Ezio z’n kleding spelen, of met Altair zijn robes. Het kan dus zijn dat je met dit de kleding van Haythem kan dragen in de singleplayer. Of alleen zijn kleuren, of het is een multiplayer item. Maar waar het op neer komt is dat tijd niet uitmaakt in de game als het gaat om speciale kleding van iemand, of multiplayer items. Of Haythem nou al geboren is, of dat Ezio allang al dood is dat doet er niet toe als het gaat om Bonus outfits in AC ๐Ÿ˜‰ "

    Precies. Wat deze goede man zegt!

  8.   
    Majo's avatar

    See4urSelf schreef, "

    ”sdfl” schreef, "In vorige delen kon je ook met Ezio z’n kleding spelen, of met Altair zijn robes. Het kan dus zijn dat je met dit de kleding van Haythem kan dragen in de singleplayer. Of alleen zijn kleuren, of het is een multiplayer item. Maar waar het op neer komt is dat tijd niet uitmaakt in de game als het gaat om speciale kleding van iemand, of multiplayer items. Of Haythem nou al geboren is, of dat Ezio allang al dood is dat doet er niet toe als het gaat om Bonus outfits in AC ๐Ÿ˜‰ "

    Precies. Wat deze goede man zegt!
    "

    Klopt, maar het ging altijd om de kleding van voorgangers. Haytham is de nakomeling van hoofdpersonage Edward, dus het zou vreemd zijn als Edward opeens rond zou lopen in de kleding van Haytham of Connor. Of nog leuker, in de kleding van Desmond.

  9.   
    GamerJaime's avatar

    Majo schreef, "

    ”See4urSelf” schreef, "[quote=”sdfl”].."

    Precies. Wat deze goede man zegt!
    "

    Klopt, maar het ging altijd om de kleding van voorgangers. Haytham is de nakomeling van hoofdpersonage Edward, dus het zou vreemd zijn als Edward opeens rond zou lopen in de kleding van Haytham of Connor. Of nog leuker, in de kleding van Desmond.[/quote]
    Misschien heeft Haytham zijn kleding wel van zijn pa, dat had Ezio toch ook. En we weten niet waar de assassin kleding van Connor vandaan kwam, Achilles kan die net zo goed van Connors Opa hebben, dus het zou mij niet verbazen als Connors assassin outfit ook beschikbaar zal zijn.

  10.   
    Daan's avatar

    Haha! In de kleren lopen van Haytham terwijl hij nog niet geboren is is opzicht best weird. ๐Ÿ˜†

    @GamerJaimy: Dan zijn het alsnog niet zijn kleren. Dan zijn het de kleren van zijn pa, want Haytham is nog niet geboren.

  11.   
    GamerJaime's avatar

    PC-Daan schreef, "Haha! In de kleren lopen van Haytham terwijl hij nog niet geboren is is opzicht best weird. ๐Ÿ˜†
    @GamerJaimy: Dan zijn het alsnog niet zijn kleren. Dan zijn het de kleren van zijn pa, want Haytham is nog niet geboren."

    Idd, Ezio droeg in AC 2 toch ook de outfit van zijn pa.

  12.   
    Daan's avatar

    Ja, maar het zijn pas zijn kleren wanneer hij ze ook gekregen heeft. Haytham kan ze moeilijk al gedragen of gekregen hebben wanneer hij nog niet eens geboren is. ๐Ÿ™‚

  13.   
    GamerJaime's avatar

    PC-Daan schreef, "Ja, maar het zijn pas zijn kleren wanneer hij ze ook gekregen heeft. Haytham kan ze moeilijk al gedragen of gekregen hebben wanneer hij nog niet eens geboren is. :)"

    Klopt, maar zoals je zelf al zegt begint deel 4 in 1715, 10 jaar later werd Haytham geboren dus ik denk dat de kans groot is dat we een jonge Haytham te zien krijgen. En dan zou het kunnen dat Haytham de kleren van zijn vader overgenomen heeft zoals Ezio dat deed, dat bedoel ik. Dat kan toch?
    Edit: Oh wacht ik snap eindelijk waar je naar toe wil. Sorry! ๐Ÿ™„

    Trouwens er staat niet de kleding van Haytham er staat een unieke kledingkleur VOOR Haytham. Dat kan wel, zoals ik hierboven al zei.

  14.   
    Jarek's avatar

    Er staat inderdaar voor.
    Lijkt me duidelijk dat het dan een speelbaar personage wordt. ๐Ÿ™‚

  15.   
    Aprotodon's avatar

    We gaan het zien 8) Vond Haytham een vet character in AC3

  16.   
    manoahvdvelde's avatar

    Misschien is het net als in Red Dead redemption. Dat je verder speelt met de zoon na het einde van de game xD Maar lijkt me sterk, aangezien hij geen piraat is. Dat hij in de game een rol speelt, daar twijfel ik niet aan.

  17.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Er staat ”Een unieke kledingkleur voor Haytham” Dus het kan ook zo zijn dat je aan het begin van de game als Edward speelt en dat je op een gegeven moment 10 jaar verder bent en dat je dan twee hoofdstukken als Haytham speelt die je een kledingkleur kan geven en dat je weer een hoofdstuk later weer verder speelt als Edward. Want in Assassin’s Creed III speelde je aan het begin als Haytham en daarna alleen maar als Connor.

  18.   
    LightFasher's avatar

    In het Engels staat er: “Haytham uniqe outfit colour”

    http://www.mycreed.nl/wp-content/uploads/2013/03/ACIV_BF_CE2.jpg

    Die regel kan op twee manieren opgevat worden maar ik zou zeggen dat er met Haythams (unieke) kleding kleur wordt bedoeld dat we Edwards kleren kunnen verven in de kleuren die we kennen van Haytham.

    Volgens mij dus gewoon een vertaalfout van Ubisoft, Foei.