Gearbox: We zien wel of Aliens: Colonial Marines naar de Wii U komt

Hoewel Aliens: Colonial Marines eind deze maand voor de Wii U moet verschijnen, is het volgens Gearbox nog altijd onzeker of de titel naar de Wii U komt. Hoofd van de studio, Randy Pitchford, vertelde in een interview met GameSpot dat het geheel in de handen van Sega ligt:

We’ll see. That’s not our call. I think [developer Demiurge Studios] did amazing work. I think it’s really cool, but Sega’s got to figure that out. We’re doing the best we can.
Eerder deze week wilden zowel Demiurge Studios als Sega geen reactie geven op de vraag of de titel ook naar Nintendo’s nieuwste telg komt. Of de bezitters van een Wii U hier heel erg mee moeten zitten is een tweede vraag.

  1.   
    Datastream1974's avatar

    Ik wilde heb wel hebben op de Wii U maar nu is dat nog een groot vraagteken. 😕

  2.   
    Sympharion's avatar

    Ik ben benieuwd of de game op de Wii U ook zo slecht wordt als op de andere platformen. De Wii U versie wordt door een andere studio gemaakt en zou de “best-looking” console versie worden. Hopelijk hebben ze dan de originele graphics behouden (van de demo) en heeft die andere studio het spel zelf ook “goed” kunnen houden.

  3.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Sympharion schreef, "Ik ben benieuwd of de game op de Wii U ook zo slecht wordt als op de andere platformen. De Wii U versie wordt door een andere studio gemaakt en zou de “best-looking” console versie worden. Hopelijk hebben ze dan de originele graphics behouden (van de demo) en heeft die andere studio het spel zelf ook “goed” kunnen houden."

    Als dat zo is koop ik de game meteen, zoniet niet. 😕