Square Enix registreert Lara Croft: Reflections

Krap drie weken na het verschijnen van Tomb Raider blijkt Square Enix niet voornemens om Lara Croft wat rust te gunnen. Siliconera laat ons weten dat Square Enix Europe de naam Lara Croft: Reflections heeft laten registreren. Vanzelfsprekend komt de geruchtenmachine weer op gang.

Hoewel je zou verwachten dat het hier om een eventuele singleplayer uitbreiding voor het onlangs verschenen Tomb Raider zou gaan, blijkt dit niet tot een mogelijkheid te behoren. Tomb Raider global brand director Karl Stewart liet onlangs namelijk weten dat alle toekomstige DLC voor Tomb Raider gericht zou zijn op de multiplayer van de game:

There are currently no plans in place for any Single Player expansions. All of our DLC is based around the Multiplayer experience for now.
Bij deze uitlating moet worden gelet op de laatste twee woorden die de deur voor singleplayer DLC toch op een kier houden. Gaat het misschien om een epiloog? Of zal Lara Croft: Reflections toch een compleet nieuwe Tomb Raider-game gaan worden? We wachten gespannen af.

 1.   
  Houserz's avatar

  Dom, want de multiplayer gaat heel snel sterven.
  Singleplayer content lijkt mij een veel beter plan , zoals extra tombes en puzzels, dat is waar mensen het voor gekocht hebben, zeker niet voor de multiplayer.

 2.   
  jamrex007's avatar

  Hoewel ze wel hebben gezegd niet terug te gaan naar de oude spellen denk ik toch dat dit een vervolg is op Lara Croft and the Guardian of Light.

 3.   
  ShadyXL's avatar

  ”jamrex007″ schreef, "Hoewel ze wel hebben gezegd niet terug te gaan naar de oude spellen denk ik toch dat dit een vervolg is op Lara Croft and the Guardian of Light. "

  Precies wat ik wou gaan posten.