Vlambeer onthult Luftrausers voor PlayStation 3, PlayStation Vita en pc

De Nederlandse indie-ontwikkelaar Vlambeer heeft zojuist via een persbericht onthuld dat zij, samen Devolver Digital (bekend van onder andere Hotline Miami en Serious Sam 3), later dit jaar het razendsnelle arcadespelletje Luftrausers naar de PlayStation 3 en Xbox 360 zullen brengen.

Luftrausers is een doorgeëvolueerde versie van Luftrauser, een spel dat Vlambeer in 2011 uitbracht op de pc. In Luftrauser namen spelers de controle over een zeer wendbaar vliegtuig en vochten zij boven zee de meest krankzinnige dogfights uit.

Luftrausers bevat 125 verschillende combinaties van wapens, vliegtuigrompen en motoren. Bovendien kunnen spelers aan de slag met meer dan 100 verschillende missies. Rami Ismail, mede-oprichter van Vlambeer, is enthousiast:

We hebben een zeer goede tijd gehad toen we met Sony aan voorgaande projecten werkten en we zijn blij om eindelijk te zeggen dat we het weer gaan doen. Het was echt een no-brainer om te zeggen dat Luftrausers perfect zou passen voor deze platformen en we hebben het genoegen om te zeggen dat ons project perfect past op zowel de tv als de Vita.
Ook Shahid Ahmad, Senior Business Development Manager bij Sony Computer Entertainment Europe, is enthousiast dat Vlambeer hun nieuwe game naar de PlayStation-apparaten brengt:
Het PlayStation team zit vol met Vlambeer-fans dus we zijn extreem blij om te zien dat Luftrausers op het PlayStation-platform gelanceerd zal worden.
Luftrausers zal komende lente verschijnen voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita, maar bezitters van een pc, Mac of Linux-computer worden ook niet vergeten. Het spel krijgt een prijskaartje van 7,99 euro opgeplakt.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  In eerste stuk staat xbox 360 moet dat niet playstation vita zijn?
  Lijkt me erg leuke game om op de vita te spelen.

 2.   
  TheUltimateZerg's avatar

  ziet er enorm vet uit 😀

 3.   
  blastpower's avatar

  wat een saai spelletje !!! 😛