Forum Battlefield 4 nu geopend

Gisteren wisten we je al te melden dat de officiële website voor Battlefield 4 online is gegaan. Vandaag laat ontwikkelaar DICE weten dat ook het forum voor de game geopend is.

De officiële Battlefield Twitter-account liet vanmorgen het volgende weten:

Head to the new #BF4 forum on Battlelog to join the discussion
Geïnteresseerden kunnen zich nu actief gaan mengen in de discussie omtrent hun geliefde franchise. Het Battlefield 4-forum vind je hier. Wat zouden jullie graag in de aankomende shooter willen zien?

  1.   
    Eichmann's avatar

    Wat mij doorgaans opvalt op dat soort forums gericht op 1 spel , is dat het nergens over gaat , men elkaar uitscheld en de tegen partij van een soortgelijke game graag de boel uitlokt , bijna nooit echt een leuk gesprek of discussie vind plaats. voornamelijk omdat dit soort dingen ook internationaal zijn.

  2.   
    Talska's avatar

    Eichmann schreef, "Wat mij doorgaans opvalt op dat soort forums gericht op 1 spel , is dat het nergens over gaat , men elkaar uitscheld en de tegen partij van een soortgelijke game graag de boel uitlokt , bijna nooit echt een leuk gesprek of discussie vind plaats. voornamelijk omdat dit soort dingen ook internationaal zijn."

    Helemaal eens, hoe mensen op Battlelog tekeer gaan is niet meer normaal. Die hele community is eigenlijk ‘mijn taal, verneukt’

    😥

  3.   
    Aprotodon's avatar

    Laat die geruchten maar rollen 😉

  4.   
    Ika Q's avatar

    BF4 ik vind het imo een beetje te snel. EA doet nu ook echt alles aan om wat geld te komen. Ik had eerlijk gehoopt op een nieuwe Bad Company. Hoop dat de koe genoeg melk heeft om die zaakje uit te persen.

  5.   
    Goldcobra's avatar

    Ika Q schreef, "BF4 ik vind het imo een beetje te snel. EA doet nu ook echt alles aan om wat geld te komen. Ik had eerlijk gehoopt op een nieuwe Bad Company. Hoop dat de koe genoeg melk heeft om die zaakje uit te persen. "

    Hoezo? BF4 komt waarschijnlijk eind dit jaar/begin volgend jaar uit, en dan zit er dus twee jaar tussen BF3 en BF4. Das toch niet zo kort?

  6.   
    Ika Q's avatar

    Goldcobra schreef, "

    ”Ika Q” schreef, "BF4 ik vind het imo een beetje te snel. EA doet nu ook echt alles aan om wat geld te komen. Ik had eerlijk gehoopt op een nieuwe Bad Company. Hoop dat de koe genoeg melk heeft om die zaakje uit te persen. "

    Hoezo? BF4 komt waarschijnlijk eind dit jaar/begin volgend jaar uit, en dan zit er dus twee jaar tussen BF3 en BF4. Das toch niet zo kort?"

    Eigenlijk wel, BF3 end game dlc is nog maar net uit en we praten eigenlijk al over BF4. Niks aan de hand natuurlijk, maar soms ben ik wel eens bang over de kwaliteit van de franschise zelf. Dat er alleen maar BF4 door de molen word gedraaid en misschien een teleurstelling komt. Maar ja, heb onlangs maar een kleine teaser gezien, dat zegt allemaal nog niks. BF franchise blijft 1 van mijn favorieten schietgames. 😀