Jaar van Luigi was verrassing voor ontwikkelaar Luigi’s Mansion 2

Zoals al eerder bekend werd in de Nintendo Direct van vorige maand is het dit jaar het jaar van Luigi. Ontwikkelaar van Luigi’s Mansion 2, Next Level Games, hoorde pas op hetzelfde moment van dit nieuws als dat wij dat deden:

We found out about the Year of Luigi at the same time you did. We woke up that morning and found out through the Nintendo Direct video!
Het is dus onduidelijk of Nintendo het jaar van Luigi slechts terloops heeft bedacht of Luigi’s Mansion 2 hier achter de schermen al wel voor inplande. Op zijn minst is het opmerkelijk te noemen dat de ontwikkelaar die werkt aan de titel, waarin de groengemutste broer van Mario de hoofdrol speelt, van niets weet. Luigi’s Mansion 2 voor de 3DS wordt eind deze maand op de 28e verwacht.

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Oke, de titel van dit nieuwsbericht en de releasedatum waren van mij ook een verrassing. Ik keek al sinds de aankondiging van deze game op de E3 naar de game uit. Maar ik ga de game wel rond 1 juni kopen als ik naar Londen ga om onderweg te spelen. Als de game nou vandaag uitkwam op donderdag 21 maart ipv donderdag 28 maart, dan had ik de game maandagochtend wel kunnen spelen in de bus en boot naar Terschelling. 🙂