Gerucht: Final Fantasy XV wordt exclusieve game voor PlayStation 4

Kersverse geruchten lijken aan te duiden dat Final Fantasy XV exclusief op de PlayStation 4 zal worden uitgebracht. Volgens VG Leaks, een website die het wel eens vaker bij het juiste eind heeft gehad, zou Final Fantasy Versus XIII een naamsverandering hebben ondergaan en nu bekend staan als de vijftiende Final Fantasy. Bovendien zou niet alleen Square Enix aan de RPG werken, maar zouden Sony’s studios ook helpen bij de ontwikkeling van het spel.

Volgens de geruchten zou Square Enix de ontwikkeling van Final Fantasy Versus XIII twee jaar geleden hebben stopgezet, maar werd het spel niet geannuleerd. Waarom? In plaats van dat het spel in de prullenmand verdween, zou de game worden doorontwikkeld voor de PlayStation 4 als Final Fantasy XV. Ook werd in dit stadium de samenwerking met Sony ingezet.

Square Enix wist Final Fantasy te teasen tijdens Sony’s evenement ter ere van de onthulling van de PlayStation 4. Zou het Japanse bedrijf het hebben gehad over Final Fantasy XV? Die kans is zeker aannemelijk. Wellicht dat we in juni van dit jaar dus meer te weten zullen komen, de tijd dat de E3 plaatsvindt.

  1.   
    manoahvdvelde's avatar

    Geruchten…. Geef mij maar gewoon feiten. Geruchten zijn meestal toch niet waar.

  2.   
    Smannie's avatar

    Ja ja.. we wachten er pas een jaartje of 5 op..
    Ik zie em nog wel uitkomen op de PS5, mijn vertrouwen in een spoedige release is inmiddels verdwenen.