Dubbel XP via microtransacties in Gears of War: Judgment

Microtransacties blijven een heet hangijzer onder gamers. Desondanks zijn ze onderdeel van het aankomende Gears of War: Judgment, zo maakte Microsoft bekend. Spelers kunnen met een bepaalde hoeveelheid MSP een Map Pack aanschaffen waarmee ze voor een bepaald aantal matches dubbel XP zullen ontvangen.

De volgende pakketten zullen verkrijgbaar zijn: 80 MSP (10 matches), 320 MSP (50 matches), 560 MSP (100 matches), 800 MSP (200 matches). Naast de betreffende Map Packs zal er ook een zogeheten ‘VIP Pass’ voor 1600 MSP verkrijgbaar zijn, waarmee spelers onder andere toegang krijgen tot een selectie van VIP-only servers waar permanent dubbel XP uitgedeeld wordt.

  1.   
    NoFearz's avatar

    Ik hoop niet dat de normale exp rate lager wordt gezet om de verkoop te boosten.

  2.   
    OllieDenZotn's avatar

    Dit is toch om te lachen?
    Nuja ik speel het toch veeleer voor de campain dan voor de mp.

  3.   
    Hercules's avatar

    ze kunnen altijd proberen toch?

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Een ontwikelaar deed aan (overprijsde) dlc toen de Xbx360 & Playstation 3 voor het eerst uitkwam
    denderend succes, nu doet iedereen het.

    Een ontwikelaar kwam met het idee voor online multiplayer passes, het was een succes nu doet bijna elke ontwikelaar dit.

    Een ontwikelaar doet nu weer aan microtransacties waarvan spelers nu ook daaraan (of ze het leuke vinden of niet) geld gaan uitgeven. Als dat ook goed gaat lopen gaat iedere ontwikelaar dit ook doen om extra geld binnen te halen.

    Dit was niet allemaal het geval toen we nog de Xbox, Gamecube & Playstation 2 hadden,
    het was veel meer speler vriendelijker.
    Het gaat nu echt alemaal om snel geld verdienen, en ik ben niet naïef.
    Natuurlijk willen ontwikelaars & uitgevers geld verdienen aan hun games maar dit word allemaal té… 🙁

  5.   
    Sainting's avatar

    Als ik de pass zou kopen doe ik het voor de eerdere/goedkopere toegang van de DLC en niet voor de dubbele XP

  6.   
    Little 3vil's avatar

    Ik heb de VIP pass al gekocht. Zowieso is dit een koopje in vergelijking met andere uitgevers die meestal rond de 4000 MSP zitten.

    Ze hadden eerst aangekondigd dat ze permanente dubbel XP zouden geven bij een VIP pass en nu lees ik dat dit alleen bij VIP servers het geval is, ben benieuwd welke van de twee nou klopt

  7.   
    mmx's avatar

    Een ontwikelaar deed aan (overprijsde) dlc toen de Xbx360 & Playstation 3 voor het eerst uitkwam denderend succes, nu doet iedereen het.
    Een ontwikelaar kwam met het idee voor online multiplayer passes, het was een succes nu doet bijna elke ontwikelaar dit.

    Een ontwikelaar doet nu weer aan microtransacties waarvan spelers nu ook daaraan (of ze het leuke vinden of niet) geld gaan uitgeven. Als dat ook goed gaat lopen gaat iedere ontwikelaar dit ook doen om extra geld binnen te halen.

    Dit was niet allemaal het geval toen we nog de Xbox, Gamecube & Playstation 2 hadden, het was veel meer speler vriendelijker. Het gaat nu echt alemaal om snel geld verdienen, en ik ben niet naïef. Natuurlijk willen ontwikelaars & uitgevers geld verdienen aan hun games maar dit word allemaal té… 🙁

    Ik ben het met deze schrijver helemaal eens het gaat nu glashard om poen 😳

  8.   
    Hitman047's avatar

    Moet er wel even bij gezegd worden dat je met die XP alleen nieuwe skins kan unlocken. En dat de dubbele XP bij de season pass zit inbegrepen.

    Als je er beter/sterker van zou worden, zou dit echt een belachelijke toevoeging zijn. Nu zie ik het probleem niet zo. 😳

  9.   
    manoahvdvelde's avatar

    Ik speel de game toch voornamelijk voor de Single-player, maargoed, slimme manier om geld te verdienen. Hopelijk gaat de gamer die niet extra uitgeeft erg niet onder lijden