GameGadgets: Game of Thrones-shotglazen en de ultieme racesimulator

Als er iets is wat gamers vet vinden (buiten games uiteraard) dan zijn het wel gadgets. In de wekelijkse rubriek GameGadgets komt de meest uiteenlopende merchandise aan bod, van actiefiguren tot USB-sticks en van USB-sticks tot broodroosters. Elke week behandelen twee opvallende, handige, mooie of simpelweg supervette gadgets. Vandaag staan Game of Thrones-shotglazen en de ultieme racesimulator in de spotlight.

Game of Thrones-shotglazen
In de wereld van Game of Thrones houden echte mannen zich bezig met slechts drie dingen: vechten, neuken en drinken. Aangezien wij geen wapens mogen aanprijzen en je voor dat tweede toch echt zelf op pad zult moeten gaan, besloten we je een handje te helpen bij de laatste activiteit. Wanneer je drinkt uit onderstaande shotglaasjes, ben jij waardig om de Iron Throne te bestijgen. Bovendien hebben de huizen Stark, Baratheon, Lannister en Targaryen elk hun eigen glaasje, zodat je duidelijk kunt maken aan wiens kant jij staat. Alleen jammer dat er geen Dothraki-glaasjes zijn. Wij hadden graag eens een drankje gedronken met de Khaleesi.

Verkrijgbaar bij: ThinkGeek
Prijs exclusief verzendkosten: 19,99 dollar

De ultieme racesimulator
Games als Forza en Gran Turismo zien er bijna levensecht uit, maar het blijft een beetje nep voelen doordat je de auto’s bestuurt met een controller. Wil jij een zo realistisch mogelijke race-ervaring hebben, zonder de kans te lopen dat je schade kunt aanrichten in de echte wereld? Dan is deze rij-simulator wat voor jou. Toegegeven: je kunt voor dit bedrag ook een dikke Mercedes of BMW kopen, maar wanneer je al een garage vol hebt staan en je geen idee hebt wat je met je geld moet doen, is dit een leuk kleinigheidje voor jezelf.

Verkrijgbaar bij: Hammacher
Prijs exclusief verzendkosten: 65.000 dollar

 1.   
  Jarek's avatar

  Ik zie nergens een bestel knop staan bij die racesimulator. Jammer. wou het net gaan kopen. 😆

 2.   
  Cyart's avatar

  voor 65.000 kun je beter naar een track day gaan ofzo en daar een auto huren :p

 3.   
  Tha Destiny's avatar

  Toch jammer dat ze voor 65.000 dat ding niet eens gratis verzenden.

 4.   
  FishHookz's avatar

  Ik wil liever die glazen 😉

 5.   
  Nibor134's avatar

  Cyart schreef, "voor 65.000 kun je beter naar een track day gaan ofzo en daar een auto huren :p"

  Of van het geld zelf een aardig autotje kopen ^^

 6.   
  Danielle.k's avatar

  Spaar liever dat bedrag voor als ik later op mezelf ga dan dat ik er 1 auto voor zou kopen van 65.000 dan liever een kleine auto voor 5.000 en de rest voor andere dingen.

 7.   
  3333/3333's avatar

  Ai dat is wel een flinke smak geld…

  ..19 euro voor 4 glazen!

 8.   
  manoahvdvelde's avatar

  Haha, vet 😛 Ik koop dan liever een echte auto, al is het dan niet zo’n hele mooie xD

 9.   
  Neolite's avatar

  Als je van gekkigheid niet meer weet waar je je geld aan uit moet geven is het een mooie gadget, maar anders is ie compleet nutteloos.