Jupiter Ascending krijgt een datum

Wanneer Andy en Lana Wachowski met een nieuw filmproject op de proppen komen kun je er donder op zeggen dat het resultaat op zijn minst interessant zal worden. Ook hun nieuwste prent genaamd Jupiter Ascending klinkt alvast veelbelovend.

Het wordt een futuristisch sprookje waarin Mila Kunis de rol vertolkt van een Russische immigrante die toiletten poetst om aan de kost te komen. Het meisje blijkt buiten haar weten om dezelfde perfecte genetische trekken te bezitten als de ijdele Koningin van het Universum en is daarom een bedreiging voor haar onsterfelijk gezag. Een geavanceerde premiejagern gespeeld door Channing Tatum krijgt de opdracht het poetsende meisje uit de weg te ruimen.

Een sprookje zou uiteraard geen sprookje zijn zonder liefdesverhaal, en uiteraard valt het personage van Tatum al snel voor dat van Kunis. Is hun liefde opgewassen tegen de wraakzucht van de boosaardige Koningin en haar handlangers en kan Tatum zijn geliefde beschermen voor zijn voormalige collega’s? Dat ontdekken we wanneer Jupiter Ascending in de zalen draait. De film wordt verwacht op 25 juli van volgend jaar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren