Jurassic Park 4 vindt een regisseur

Hold on to your butts jongens en meisjes, Jurassic Park 4 zit er echt aan te komen. Na jaren van twijfel en interne strubbelingen zijn de plannen eindelijk concreet. In de zomer van 2014 zal Jurassic Park 4 in de zalen te zien zijn.

Steven Spielberg fungeert ook ditmaal uitsluitend als producent van de film, Colin Trevorrow is namelijk aangezocht voor de regie. Trevorrow is een relatief onbekende naam die enkel het low-budget Safety Not Guaranteed op zijn CV heeft staan. Het wordt zeker spannend om te ontdekken wat een filmmaker uit de indie-scéne met een spektakelfilm als Jurassic Park 4 weet te doen.

Ander talent dat verbonden is aan de prent zijn de scenaristen Rick Jaffa en Amanda Silver die eerder al het intelligente Rise of the Planet of the Apes penden. Inhoudelijk werd nog niks over de prent gelost, wat betekent dat we allemaal stiekem kunnen hopen op een terugkeer van Jeff Goldblum als Ian Malcolm. De film wordt volledig in 3D opgenomen en verschijnt op 13 juni 2014 in de Verenigde Staten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren