Sniper Elite 3 aangekondigd voor huidige consoles en next-gen

Sniper Elite V2 was ontwikkelaar Rebellions’ beste spel in jaren. De game won geen awards, maar werd wel bestempeld als een genietbaar spel dat een leuke sfeer wist neer te zetten. Vooral de momenten waarbij de camera in detail de impact van je kogel volgde, sprongen in het oog.

Sinds de release van het spel in april 2012 is Sniper Elite V2 al 1,1 miljoen keer over de toonbank gegaan, een mooi cijfer dat verder aangedikt zal worden wanneer dit voorjaar ook het spel in aangepaste vorm op Wii U zal verschijnen. Dat soort succes effent uiteraard de weg naar een opvolger en het is dan ook weinig verrassend dat uitgever 505 Games de komst van Sniper Elite 3 aankondigt.

Het spel zal volgens 505 games in 2014 verschijnen voor Xbox 360 en PlayStation 3 en de volgende generatie consoles. Gek genoeg wordt een versie voor Wii U niet genoemd. Deelt 505 Games Nintendo’s systeem onder bij de systemen van de volgende generatie, of wacht de uitgever de verkoopresultaten van Sniper Elite V2 af op Wii U voordat ze groen licht geeft voor een versie die de GamePad ondersteunt?

  1.   
    3333/3333's avatar

    Nice!

    Sniper Elite V2 was de beste game van 2012 voor mij, ben erg benieuwd hoe ze het in het derde deel gaan aanpakken.

  2.   
    evita's avatar

    Dat is een gewaagde uitspraak Erik, maar ik kan me er wel in vinden. Ik heb de demo meerdere keren gespeeld en vond het dikke fun. Ik wacht op de Wii U versie om de game eindelijk te kunnen spelen 🙂

  3.   
    Hitman047's avatar

    Ik ben benieuwd of ontwikkelaar Rebellion weer eigenhandig een PC-versie op de markt brengt, of dat 505 games er dit keer wél brood in ziet. Rebellion heeft er in ieder geval flink aan weten te verdienen.