Maxis werkt aan fix voor verkeersproblemen SimCity

Hoewel er aan de buitenkant van SimCity nog genoeg werk aan de winkel is, loopt het ook in de steden niet allemaal volgens plan. Diverse gamers hebben al een bug ervaren, waarbij voertuigen onnodig stil blijven staan en ergens niet verder komen. Dit alles leidt tot onnodige verkeersproblemen en gedoe voor elke ‘burgemeester’.

Vooral het gedrag van auto’s, vrachtauto’s en andere voertuigen lijkt niet helemaal gesmeerd te lopen. De wagens doen er vaak te lang over om hun bestemming te bereiken of ze komen gewoon nooit op de plek van bestemming aan. Volgens lead gameplay scripter Guillaume Pierre heeft dit probleem een zeer hoge prioriteit:

We’re looking into various ways to improve the situation so traffic will spread out better.
Er zijn al diverse, hilarische video’s verschenen, waarbij voertuigen niet verder komen of hele kuddes inwoners eeuwig in een rondje blijven lopen.

Kijk voor meer informatie over SimCity op ons eigen forum, waar de GamersNET Clan een speciaal SimCity topic heeft. Meld je daar aan als speler en voeg je bij één van de gezellige GamersNET Regions!

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Ik dacht toen ik de titel van het artikel las dat het alweer over de serverproblemen van Simcity ging! Maar verrek het gaat echt over het verkeer 😆

  2.   
    Eichmann's avatar

    Ook in de virtuele wereld is verkeer een ramp xD.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Ik krijg steeds meer de indruk dat EA een game heeft afgeleverd die nog lang niet af was.

  4.   
    huntedjohan's avatar

    ”Erik-Heijden “ schreef, "Ik krijg steeds meer de indruk dat EA een game heeft afgeleverd die nog lang niet af was. "

    dus omdat de AI soms verkeerde beslissingen neemt en het onhandig inschat, denk jij dat het spel lang niet af was. ik heb alle bèta’s gespeeld en ik had hier totaal geen last van, als dat tijdens de beta bij merendeel zo was dat ze er geen last van hadden kan het best zo zijn dat ze dit nooit gezien hebben vooraf, en als dat nu de kop op steekt en ze er in korte tijd een fix voor uit brengen zie ik niet echt wat dit met een half afgeleverde game te maken heeft. je kun wel hopen op een perfecte game tijdens launch maar dat is gewoon niet haalbaar.

  5.   
    RinusReetRidder's avatar

    Ik heb er ook geen last van gehad maar die filmpjes zijn erg grappig 😆 Die problemen met servers vallen ook al lang weer mee. Stroeve launch maar sinds zaterdag vrijwel geen problemen gehad. 🙂

  6.   
    manoahvdvelde's avatar

    Ik word steeds minder enthousiast voor Simcity. Ik wacht wel tot dit soort slordigheden eruit zijn. En misschien maken ze het stuk grond ook wel wat groter met updates

  7.   
    huntedjohan's avatar

    manoahvdvelde schreef, "Ik word steeds minder enthousiast voor Simcity. Ik wacht wel tot dit soort slordigheden eruit zijn. En misschien maken ze het stuk grond ook wel wat groter met updates"

    ik wacht tegenwoordig met elk spel paar weken voordat ik het aanschaf. en tot nu toe heb ik van die keuze geen spijt. bijna elk spel kent zn moeizame start, dat vind ik niet erg maar dan wacht ik gewoon lekker tot het stabiel loopt en eerste kinder ziektes eruit zijn. heb me wel moeten inhouden om simcity niet te pre orderen maar ik wacht gewoon lekker tot de prijs gedaald is en het gewoon een paar patches gehad heeft.

  8.   
    XiovAvoiX's avatar

    Epicness.

  9.   
    D_Dog's avatar

    Die eerste is briljant. 😆

  10.   
    Flapjack's avatar

    ik heb ook last van een bug. lage landwaardes protest maar heb echt 50 parkjes nu staan en toch verhuizen mensen weg