Volg het Heart of the Swarm launch-event aanstaande maandag live en win!


Om de aankomende launch van StarCraft II: Heart of the Swam te vieren, heeft Blizzard op maandagavond een speciaal evenement georganiseerd. Dit vindt plaats in Palais des Congrès in Versailles. Ben jij niet één van de gelukkigen die een entreeticket heeft kunnen bemachtigen, dan bieden wij jou alsnog de kans om het evenement te aanschouwen!

Maandagavond om 19:00 uur zullen wij het evenement live streamen via onze website. Volgens Blizzard kunnen we een spectaculaire show verwachten waarin topspelers als Stephano, White-Ra, LucifroN en natuurlijk Hollands trots Grubby hun vaardigheden zullen tonen. Meer informatie over het evenement vind je op de website van Blizzard.

Tijdens de livestream is er tevens de mogelijkheid om met andere bezoekers van GamersNET te chatten. Gezelligheid gegarandeerd dus! Bovendien zullen we onder de aanwezigen een exemplaar van Heart of the Swarm verloten!

Kortom: dit evenement mag je niet missen. Tot aanstaande maandag om 19:00 uur!
 1.   
  huntedjohan's avatar

  daar ben ik zeker bij. wil de launch niet missen, en zou het financieel wel kunnen gebruiken als ik aan een gratis exemplaar zou kunnen komen 😛

 2.   
  Painfool's avatar

  Haha, ik heb hem al 3 maanden geleden gepreorderd! Was ook in de beta. Dit keer kom ik wel in de Masters League! (Ben een diamond terran in WoL,)

 3.   
  modgorilla's avatar

  zit hier zo op te wachten 😀

 4.   
  Sainting's avatar

  Ik ga dit zeker volgen

 5.   
  TheUltimateZerg's avatar

  Zal er zeker bij zijn!
  heart of the swarm word friggin vet 😆

 6.   
  ricklen's avatar

  Ik ben er ook bij! 8)