Gamersnet.nl

GN Poll: De piraten-setting voor Assassin’s Creed IV: Black Flag spreekt mij aan

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke twee weken geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van 29 januari, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

We merkten toen op dat tablets in opmars zijn. De laatste jaren zijn deze apparaten steeds populairder en dat komt mede omdat je er ontzettend veel mee kunt. Internetten, mailen, chatten, het weer checken, winkelen, je thermostaat regelen en zelfs gamen. Voor zowel de iPad als voor de Android-tablets zijn veel games beschikbaar en wij vroegen ons af of jij een tablet hebt en zo ja, of je er ook weleens op gamet. Toen bleek dat de uitslag voor de tweede keer op rij 50/50-verdeeld is: de ene helft van de stemmers gamet weleens op een tablet, de andere helft niet. Puik stemwerk! Een greep uit jullie reacties:

Carlos0_0:

Ik had een android tablet en had er wel paar spelletjes op, helaas scherm kapot en nu een windows 8 pro tablet.

Ik had wel een paar spelletjes erop maar speelde alleen onderweg, thuis ligt de tablet in de tas en word niet aangekeken aangezien ik dan me pc/laptop/ ps3 heb wat ik veel fijner vind. Ik speel nu de spelletjes op me telefoon of kijk serie onderweg na me werk op de W8 tab, thuis kijk ik serie echter gewoon op me tv aangezien dit fijner is groter scherm goeie boxen enzo.

Tablet of mobiele spelletjes doe ik dus alleen onderweg.

Terminator:
Sommige games kun je rustig op een tablet doen zoals mario of tetris etc, maar ik persoonlijk doe dat niet (we hebben wel een) omdat ik echt over de ‘handhelds’ heen ben gegroeid. Ik zie veel meer potentie voor goede games op consoles en/of een pc en een goede controller in je handen al kijkend naar een tv. Heb geen belang bij neppe shit.
spacebuster1972:
Ik game wel eens op een tablet en ik doe de zelde games op mijn smartphone, het zijn voor al games die op een slimme manier gebruik maken van de touchscreen of de gyro. die een aantreking op mij hebben. Cut the rope of subway surfers om maar eens een paar op te noemen of bejeweled achtige games werken lekker met een touchscreen. en gt racing acedemy maakt goed gebruik van de gyro functie.
Check CrewGrounds voor de meningen van de redacteuren van GamersNET.


Nieuwe stelling
Vorige week onthulde Ubisoft officieel Assassin’s Creed IV: Black Flag. In deze nieuwe Assassin’s-titel krijgen we een heuse piraat onder de knoppen en zeerovers zullen gedurende de hele game een grote rol spelen. Velen reageerden enthousiast op de nieuwe setting, anderen waren teleurgesteld. Zij hadden liever een andere periode gezien, zoals de Tweede Wereldoorlog of opnieuw de Renaissance. Met welke groep ben jij het eens? Laat het ons weten door antwoord te geven op de stelling van deze week:

De piraten-setting voor Assassin’s Creed IV: Black Flag spreekt mij aan

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan over twee weken wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.