Assassin’s Creed 4: Black Flag zal Desmond niet negeren

Voormalig protagonist van Assassin’s Creed, Desmond, speelt geen prominente rol meer. Toch heeft Ubisoft beloofd dat Assassin’s Creed 4: Black Flag het ‘meta-verhaal’ voort zal zetten. De andere aanpak van Black Flag betekent dus niet dat men het ineens over een heel andere boeg (pun intended) gaat gooien. Desmond is als persoon een belangrijk onderdeel geweest van het hele Assassin’s Creed-universum en dat zal Ubisoft zeker niet vergeten. Creative director Jean Guesdon vertelde:

Desmond has been the main protagonist of the franchise so far. This won’t be the case in [Black Flag]. That being said [Black Flag] is not a reboot, neither is it a spinoff and we’re continuing to develop a consistent mythology. So yes, Desmond will be referred to as a very important legacy of the AC universe.
Ook Assassin’s Creed 4: Black Flag zal zich af en toe in het heden gaan afspelen. Details hierover wilde Guesdon echter nog niet met de wereld delen:
Abstergo Entertainment is a subset of the Abstergo conglomerate. It’s a division specialised in Entertainment providing historical content for games or movies. Abstergo Entertainment has worked closely with Ubisoft to deliver Assassin’s Creed Liberation the Multiplayer of Assassin’s Creed III.

Abstergo Entertainment is [Black Flag] present playground and players will be immersed like never before in the AC universe. They will become part of the AC universe, able to meet some already known protagonists of the AC franchise.

Lees onze preview van Assassin’s Creed 4: Black Flag als je meer wilt weten over de game. Peter was ook in Düsseldorf bij de presentatie van de game afgelopen week, zoals te zien is in onze GN ON TOUR.

Assassin’s Creed 4: Black Flag heeft koers uitgezet (ba dum tsss!) naar de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U en Xbox 360. De game zal ook bij de nog te onthullen Xbox gaan aanmeren.

  1.   
    D_Dog's avatar

    Abstergo Entertainment has worked closely with Ubisoft

    Dat vind ik zo’n rare zin. Alsof fictie en realiteit met elkaar samen kunnen werken. 😛

  2.   
    cookymonster's avatar

    Veel mensen stonden negatief tegenover de ‘saaie’ stukken met desmond dus ik begrijp dat ze daar van koers willen veranderen 😉

    pun intended 😆 (het leek me goed om in het thema van het nieuwsbericht verder te gaan)

  3.   
    LightFasher's avatar

    Alle voorgaande nieuwsberichten gelezen te hebben verwacht ik wel een kort heden verhaal, ik hoop wel dat deze weer minstens zo krachtig is als in AC1.

  4.   
    Daan's avatar

    Ik vind die stukken met Desmond nog niet eens zo saai… 😳

  5.   
    See4urSelf's avatar

    Haha, goeie humor!

  6.   
    GamerJaime's avatar

    PC-Daan schreef, "Ik vind die stukken met Desmond nog niet eens zo saai… 😳 "

    Ik ook helemaal niet. Sterker nog ik zou het jammer vinden als het heden niet meer in AC zou zitten en het alleen maar om het verleden zou draaien, dus ik ben blij dat het heden toch nog gebruikt zal gaan worden. Ben benieuwd of er dan ook een nieuwe hoofdpersoon in het heden komt of dat de reeks verder gaat met Shaun, Rebecca en de pa van Desmond. Ik hoop dat er in het heden ook nieuwe personages zullen komen.

  7.   
    FioranoJC's avatar

    PC-Daan schreef, "Ik vind die stukken met Desmond nog niet eens zo saai… 😳 "

    Nee klopt! Vooral dat stuk bovenop die torens in het midden van het spel waarbij hij toen moest klimmen en springen boven de stad. Zweet in mijn handen van de hoogtevrees haha

  8.   
    toqeer's avatar

    als ze der eindelijk eens wat boeiends mee weten te doen
    vind ik het niet zo erg,

  9.   
    Goldcobra's avatar

    Mooizo, Desmond was gewoon te belangrijk

  10.   
    Jodie__O's avatar

    Ik hoop dat ze Desmond heel veel gaan noemen. Ik houd van die vent :3

  11.   
    evita's avatar

    Het leukste aan Desmond was dat als ik mijn ogen sloot ik steeds even aan Nathan Drake moest denken. Hoewel zijn inbreng in deel 3 stukken beter was dan de crap uit Revelations.