Gamersnet.nl

Thief 4 lijkt te zijn uitgelekt; in-game screenshots verschenen

Uitstekend nieuws voor alle fans van de Thief-serie. Het lijkt er namelijk op dat een vierde deel definitief in aantocht is. Via NeoGAF en VK.com zijn namelijk in-game beelden uitgelekt van Thief 4.

Hier zijn alle screenshots van Thief 4 te zien.

Op de beelden is protagonist Garrett zichtbaar. Voor degenen die nog niet bekend met de serie zijn: Garrett is een dief in hart en nieren, boogschutter, en daarnaast meester in het infiltreren. De game zelf zal keuze-gedreven zijn en zal meer bieden naast hetgeen waar de serie om bekend staat, stealth. Wat dat betreft is Thief 4 dan ook uitstekend in handen bij ontwikkelaar Eidos Montreal, die ook achter Deus Ex: Human Revolution zat.

Thief 4 zou volgend jaar moeten uitkomen voor de pc en de nieuwe generatie consoles (oftewel de PlayStation 4 en een nieuwe, nog te onthullen, Xbox).

Update:
Game Informer heeft laten weten dat haar onthulling inderdaad Thief 4 is. Volgens het tijdschrift zal het om een reboot van de serie gaan, net zoals bijvoorbeeld het recent uitgebrachte Tomb Raider, en heet de game dan ook simpelweg ‘Thief’.