Gears of War: Judgment bevat extra verhaallijn

Oplettende lezers konden het al ontdekken in onze hands-on preview van Gears of War: Judgment, de game bevat namelijk een epiloog die je vrij kunt spelen na het behalen van voldoende sterren of na de algemene verhaallijn van de game. Dit maakte Epic Games zelf officieel bekend. De extra campaign heet Aftermath en focust zich op de avonturen van Baird, Cole en Carmine aan het eind van Gears of War 3.

In de korte verhaallijn volg je het drietal in hun zoektocht naar versterkingen voor de COG, die richting Azura trekken om de oorspronkelijke trilogie naar een finale te leiden. Volgens Alan Van Slyke van Epic is Aftermath toegevoegd om fans van de oorspronkelijke reeks te plezieren en tegelijk een afsluitend hoofdstuk te breien aan de trilogie waar alles mee begon.

  1.   
    ronineter's avatar

    Dat zou nog een reden zijn om meer sterren te halen in dat spel ๐Ÿ˜€

  2.   
    -Arthur-'s avatar

    Ik ben echt heel benieuwd naar de vernieuwde style! ๐Ÿ™‚

  3.   
    NoFearz's avatar

    Extra is altijd leuk ๐Ÿ™‚

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik heb maanden niet uitgekeken naar deze game. Maar sinds deze week kijk ik erg veel uit naar Gears of War: Judgment. Ben nu al de hele avond bezig met het kijken van gameplay, walkthrough en nieuwsberichten en ik ben nu twee dagen lang bezig met Gears 3 en volgende week gaan 7 vrienden van mij Judgment kopen, nu kijk ik er erg naar uit om de campaign, aftermath, survival en alle andere modi te gaan spelen met vrienden en om de 1000G te halen! ๐Ÿ˜€