Assassin’s Creed 4 verschijnt later in Europa

Eerder wisten we te melden dat Assassin’s Creed 4 waarschijnlijk vanaf 29 oktober beschikbaar zal zijn in Europa. Vandaag is gebleken dat dit iets anders ligt. Amerikanen kunnen namelijk wel al in oktober met de game aan de slag, maar Europeanen moet wachten tot de volgende maand. Gelukkig duurt dit wachten slechts een aantal dagen, want de game verschijnt op 1 november al in Europa.

In Assassin’s Creed 4 volgen we niet langer Connor, maar een compleet nieuwe protagonist. Daarnaast gaan we weg van de Amerikaanse revolutie en kunnen we aan de slag in een nieuwe wereld vol piraterij en zeevaart. Meer weten? Lees dan de preview vanAssassin’s Creed 4: Black Flag.

  1.   
    captain08's avatar

    Jammer, maar maakt voor mij waarschijnlijk ook niet zoveel uit, want ik koop ‘m wel bij de PS4-launch!! πŸ˜€ 8)

  2.   
    DGonlag2's avatar

    bloksmaboy:D schreef, "Jammer, maar maakt voor mij waarschijnlijk ook niet zoveel uit, want ik koop ‘m wel bij de PS4-launch!! πŸ˜€ 8) "

      Same here. Wat ik weer niet snap, waarom maken ze nou 3 AC’s met Ezio (wat werd dat saai zeg), en dan maar 1 met Connor?

  3.   
    toqeer's avatar

    dat maakt tog niet zo veel uit oktober als het goed is ook in europa,

  4.   
    cookymonster's avatar

    Ik besef dat het niet veel uitmaakt maar ik begrijp niet waarom dit met zo veel games gebeurd???

  5.   
    heyhow2013's avatar

    Leuke tijd, 18e eeuw. Nederland was oppermachtig met 70% van alle vaarroutes in handen van de VOC. Ik ben benieuwd hoe (en of) Nederland in de game een rol gaat spelen. Ik hoor graag hier meer over πŸ˜› en natuurlijk de rest van de game, kan nie wachten πŸ˜•

  6.   
    soldierarjan's avatar

    Ik zal toch moeten wachten tot die op de ps4 te krijgen is.

  7.   
    mmx's avatar

    Deze keer doe ik weer mee met AC 4 dit lijkt mij echt leuk .

  8.   
    tijn80's avatar

    DGonlag2″]

    ”bloksmaboy:D schreef, "Jammer, maar maakt voor mij waarschijnlijk ook niet zoveel uit, want ik koop ‘m wel bij de PS4-launch!! πŸ˜€ 8) "

    [list schreef, "
    Same here. Wat ik weer niet snap, waarom maken ze nou 3 AC’s met Ezio (wat werd dat saai zeg), en dan maar 1 met Connor?"

    Omdat Ezio boeiender is dan Connor… πŸ˜‰

  9.   
    DGonlag2's avatar

    tijn80″]

    ”DGonlag2″ schreef, "[quote=”bloksmaboy:D schreef, ".."

      Same here. Wat ik weer niet snap, waarom maken ze nou 3 AC’s met Ezio (wat werd dat saai zeg), en dan maar 1 met Connor?"

    Omdat Ezio boeiender is dan Connor… πŸ˜‰ [/quote]

    Vond je? Ik moet zeggen dat Revelations echt te veel van het goede was. Overigens heeft Connor mij ook nooit echt aangespoken. Kenway dan weer wel. Ben benieuwd.

  10.   
    heyhow2013's avatar

    ”DGonlag2″ schreef, "[quote=”tijn80″][quote=”DGonlag2″].."

    Omdat Ezio boeiender is dan Connor… πŸ˜‰ [/quote]
    Vond je? Ik moet zeggen dat Revelations echt te veel van het goede was. Overigens heeft Connor mij ook nooit echt aangespoken. Kenway dan weer wel. Ben benieuwd. [/quote]

    AltaΓ―r denkt zo van; HΓ© hΓ©! en ik dan? Alles begon bij mij hoor!? Snif… niemand kent me meer…. πŸ˜₯

  11.   
    D_Dog's avatar

    Belachelijk. Eerst was het voor de rest van Europa altijd donderdag als releasedatum maar omdat die Britten de release dag op vrijdag hadden staan, hebben ze deze dag gelijk voor heel Europa vastgesteld. Althans voor de meeste games als officiΓ«le release dag.

  12.   
    RenevdGijp's avatar

    Echt waarom, is Eu niet een van de grootste afzet markten voor AC?

  13.   
    Sympharion's avatar

    Aan het einde van de Nederlandse trailer en op de Nederlandse Ubisoft site staat gewoon 31 oktober. Dus ik denk dat het dan misschien 1 november is voor Engeland?

  14.   
    Jodie__O's avatar

    ”heyhow2013″ schreef, "Leuke tijd, 18e eeuw. Nederland was oppermachtig met 70% van alle vaarroutes in handen van de VOC. Ik ben benieuwd hoe (en of) Nederland in de game een rol gaat spelen. Ik hoor graag hier meer over πŸ˜› en natuurlijk de rest van de game, kan nie wachten πŸ˜• "

    Een Nederlands tintje zou de game nog wel wat spannender maken. πŸ˜€