Aangepaste versie Deus Ex: Human Revolution duikt op; mogelijke re-release

Deus Ex: Human Revolution is al ruim anderhalf jaar geleden verschenen. Een recent uitgebrachte leeftijdsclassificering van een “modified” versie van het spel door het Australische overheidsinstituut dat daar verantwoordelijk voor is, roept dan ook ongetwijfeld vragen op.

De game lijkt zich hierdoor op te maken voor een mogelijke re-release. Het zou hier kunnen gaan om een complete editie waarin de uitgebrachte DLC gebundeld is met het spel. Tegelijkertijd is het ook mogelijk dat de titel wellicht nog voor de Wii U zal verschijnen.

Het laatste zou in de lijn der verwachtingen liggen als we een gerucht van vorig jaar moeten geloven. Toen werd namelijk gezegd dat er gewerkt werd door een ontwikkelaar aan het porten van een grote Square Enix-titel.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Shit!:x Heb net eind vorig jaar de game aangeschaft, had ik nu nog maar even gewacht.

  2.   
    evita's avatar

    echt seriously, het is een mooie game, maar gaan ze echt beginnen games van bijna 2 jaar oud te porten en verwachten dat gamers enthousiast worden erover?

  3.   
    Vinniel's avatar

    evita schreef, "echt seriously, het is een mooie game, maar gaan ze echt beginnen games van bijna 2 jaar oud te porten en verwachten dat gamers enthousiast worden erover?"

    Ik denk dat t in veel gevallen wel zo is. Als de game met alle dlc opnieuw in de winkels ligt voor bijv. 20 euro dan gaan ze vast weer als warme broodjes!

  4.   
    Supermario's avatar

    De game is erg mooi..Dus de gamers die de game nog niet hebben kunnen hem dan mooi als nog kopen

  5.   
    RenevdGijp's avatar

    Moet de game toch eens spelen, heb hem al een tijdje in Steam.