Resident Evil: Revelations HD toont eerste halfuur aan gameplay

De Duitse gamesite Areavision trakteert vandaag op de eerste dertig minuten aan gameplay van de HD-versie van Resident Evil: Revelations. Het spel werd in eerste instantie gelanceerd op de 3DS en kreeg daar erg veel positieve geluiden. Ook hier op GamersNET waren we aardig in onze nopjes met de titel. In reactie op deze positieve geluiden besloot Capcom om de titel ook naar de thuisconsoles te brengen.

Revelations wordt geroemd om zijn meer traditionele aanpak van het Resident Evil-universum. Doordat Resident Evil 6 niet zo goed in de smaak viel, is de hoop dan ook dat deze titel onze verlangens naar survival horrors kan stillen. Resident Evil: Revelations wordt verwacht op de pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360 ergens in mei. Kijk hieronder alvast het eerste halfuur aan HD-speelplezier.

  1.   
    Remco_MUFC's avatar

    Ik heb ooit een gameplay op de 3DS gezien, baalde daarna wel dat de game niet op de consoles kwam. Maar daar komt nu verandering in. 🙂

  2.   
    Hercules's avatar

    wat een lompe gasten die de controller in handen hebben joh hahaha

  3.   
    Houserz's avatar

    Ze zijn idd erg lomp, verder vind ik het maar leeg uitzien, ik hoop dat ze het nog een beetje meer vullen.
    Ik moet wel zeggen dt de gameplay er leuk uitziet, minder actie georiënteerd en meer horror, als hij in de aanbieding is haal ik hem wel een keer.

  4.   
    ckerigon's avatar

    Woww die dude die het speelt suckt hard..