GameGadgets: lichtgevende Minecraft Redstone Ore en R2D2 Projectiewekker

Als er iets is wat gamers vet vinden (buiten games uiteraard) dan zijn het wel gadgets. In de wekelijkse rubriek GameGadgets komt de meest uiteenlopende merchandise aan bod, van actiefiguren tot USB-sticks en van USB-sticks tot broodroosters. Elke week behandelen twee opvallende, handige, mooie of simpelweg supervette gadgets. Vandaag staan een lichtgevende Minecraft Redstone Ore en een R2D2 Projectiewekker in de spotlight.

Minecraft lichtgevende Redstone Ore
Ben je op zoek naar een lamp die jouw kamer fel weet te verlichten? Zoek dan nog even verder. Verkies je uiterlijk echter boven functionaliteit, dan is dit Minecraft-lampje heel interessant. Dit 7,5 cm hoge blokje Redstone Ore staat niet alleen prachtig op je bureau, hij geeft ook nog eens licht! Een (ietwat prijzige) must-have voor alle Minecraft-fans.

Verkrijgbaar bij: ThinkGeek
Prijs exclusief verzendkosten: 24,99 dollar

R2D2 Projectiewekker
Het schattige robotje R2D2 weet in iedere Star Wars-film weer de show te stelen. Met deze extreem vette alarmwekker haal je niet alleen dit wereldberoemde robotje in huis, je krijgt ook nog eens een stijlvolle wekker die de tijd op de muur projecteert. En wees eerlijk: wie wil er nu niet gewekt worden door de piepjes van R2D2?

Verkrijgbaar bij: MegaGadgets
Prijs exclusief verzendkosten: 29,95 euro

  1.   
    lassieman's avatar

    Die redstone lamp is wel echt gaaf!

  2.   
    sjaakXD's avatar

    awsom red ston lamp wanner gaan jullie hem weg geven 🙄

  3.   
    Hillianii's avatar

    Nice!

  4.   
    cookymonster's avatar

    Zijn weer 2 leuke 😉