Monster Hunter 3: Ultimate Wii U-adapter bevestigd voor het Westen

Eerder wisten we je al te melden dat de Japanse versie van Monster Hunter 3: Ultimate op de Nintendo 3DS enkel online te spelen is via een Wii U-adapter. Capcom heeft nu bevestigd dat dit apparaatje ook naar het Westen komt.

Monster Hunter 3: Ultimate zal een pakket genaamd ‘Packet Relay Tools’ aanbieden voor de Nintendo 3DS, welke gratis te downloaden valt in de Nintendo eShop op de Wii U. Volgens Capcom zal deze applicatie spelers de mogelijkheid bieden om Monster Hunter 3: Ultimate op de handheld alsnog online te spelen. Hiervoor is wel een Wii U met een internetconnectie nodig.

Via deze set-up kun je een Nintendo 3DS-systeem verbinden met een Wii U-console en zo het spel ook op de handheld online spelen. Dit is namelijk op zichzelf niet mogelijk. Je moet er wel rekening mee houden dat het onmogelijk is om tegelijkertijd op de Wii U online te gaan. Om de 3DS-versie van Monster Hunter 3: Ultimate te verbinden met je Wii U, heb je gelukkig geen Wii U-versie van het spel nodig. Monster Hunter 3: Ultimate voor de Nintendo 3DS en Wii U verschijnt op 22 maart 2013.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren