Uncharted 3 multiplayer mogelijk free-to-play

We hebben met onze opsomming over PlayStation Plus wellicht wat mensen kunnen overhalen de service van Sony aan te schaffen. Nu komt daar mogelijk een reden bij, als je Uncharted helemaal te gek vindt. Op de officiële PlayStation Blog was immers heel even te zien dat de multiplayer van Uncharted 3: Drake’s Deception mogelijk free-to-play wordt.

..usual update on upcoming releases briefly listed the multiplayer portion of Uncharted 3 as free to PS Plus subscribers.
De online multiplayer van de game waar Nathan Drake de protagonist is, zou echter alleen gratis worden worden voor PlayStation Plus-leden. Het bericht op de blog is helaas te snel veranderd, waardoor niemand een screenshot heeft kunnen nemen. Uit reacties van het bericht blijkt wel dat velen het nieuws hebben gezien.

Met de komst van The Last of Us kunnen we ons dus nog even opwarmen met een potje Uncharted 3.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Vind de multiplayer van uncharted 3 nou niet zo heel lang interessant die van uncharted was een stuk leuker en die heb ik wel 3 maanden gespeeld van deel 3 2 weken ofzo.

  2.   
    Daan's avatar

    Ik had deze game tweedehands gekocht voor een tientje en er zat een werkende multiplayer code bij. Echter vind ik de Multiplayer niks aan. Probleem is dat je bij teveel sterke mensen gedumpt wordt en al gauw het loodje legt daardoor.

    Erg frustrerend. 😆

  3.   
    Melodi's avatar

    Ik had precies hetzelfde probleem met het plaatsten bij te hoge spelers. Maar de aanhouder wint 😉 blijven oefenen en vaak doodgaan haha. Maar ze hebben sinds gister een nieuwe patch dus wie weet hebben zij dat veranderd. De multiplayer is echt wel geinig, vooral Plunder en Team objective geeft ook wel een extra leuk doel erbij en gaat het niet alleen om knallen. 😀