Gerucht: Wii mini komt ook naar Europa

De Wii mini lijkt ook naar Europa te komen. Eerder was de kleine versie van Nintendo’s populaire console exclusief voor Canada, maar nu is de speciale Wii ook zichtbaar op diverse Europese Nintendo-websites. Op onderstaande afbeelding zie je bijvoorbeeld (nog) een tab van de Wii mini op de Nederlandse site, maar deze kun je ook zelf bekijken. De link leidt voorlopig slechts naar een foutmelding.

De Wii mini is in Canada beschikbaar als een rood met zwart exemplaar en is qua formaat ongeveer net zo lang en breed als een WiiMote. De kleine variant wordt geleverd met een rode WiiMote Plus en Nunchuck. De Wii mini heeft geen mogelijkheid om verbinding te maken met WiFi en ondersteunt bovendien ook geen GameCube-spellen. Of en wanneer we de console in Europa kunnen verwachten is nog onbekend.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Ben benieuwd of het tegenwoordig nog wel zou verkopen..

  2.   
    RenevdGijp's avatar

    ckerigon schreef, "Ben benieuwd of het tegenwoordig nog wel zou verkopen.. "

    Vraag ik me ook af, is de markt van de gewone Wii niet klaar?

  3.   
    DGonlag2's avatar

    Ik weet het natuurlijk niet, maar ik denk dat er best nog wel wat te verkopen valt. Dit ding kost ‘maar’ $99.99, wat in principe niet veel is. (Zeker een mooie prijs voor een verjaardag van je kind bijvoorbeeld). Ook heb je toegang tot een immense library aan games.

    WiiU kost je daarentegen minstens 300 euro! De PS4/X720 wordt echt niet goedkoper dan dat, dus tja.

  4.   
    Hercules's avatar

    nintendo heeft lak aan iederen, blijft gewoon zn ding doen