Bungie brengt Destiny naar de PlayStation 4; exclusieve content bevestigd

Activision is één van de grootste uitgevers ter wereld en hun steun is dan ook vitaal voor de PlayStation 4. Tijdens de persconferentie kondigde Activision aan dat Bungie’s langverwachte nieuwe game Destiny een launchgame voor de PlayStation 4 zal zijn.

Dat de game er visueel nog indrukwekkender uitziet op PlayStation 4 dan op de huidige systemen is uiteraard een inkoppertje, maar leuk om weten is dat de PlayStation 4 exclusieve content zal krijgen. Bungie en Activision maakten op het podium duidelijk dat ze grote plannen hebben voor hun aankomende MMOFPS. Zo mikt Bungie op een levensduur die World of Warcraft naar de kroon steekt.

  1.   
    fdennis's avatar

    Echt een enorme middelvinger richting microsoft. Vind alleen wel met Destiny en een aantal andere games is dat het nogal zeer futuristische is. Een beetje teveel games over de toekomst.

  2.   
    Gunrunner120's avatar

    fdennis schreef, "Echt een enorme middelvinger richting microsoft. Vind alleen wel met Destiny en een aantal andere games is dat het nogal zeer futuristische is. Een beetje teveel games over de toekomst."

    wel te verwachtten alle 2e wereld oorlog games zitten achter ons het modern battlefield zitten we in en we betreden nu dus de toekomst.

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Werd nou niet echt warm van ze vertelden en lieten zien en wat voor dlc het is is ook nog maar de vraag.

  4.   
    FishHookz's avatar

    fdennis schreef, "Echt een enorme middelvinger richting microsoft. Vind alleen wel met Destiny en een aantal andere games is dat het nogal zeer futuristische is. Een beetje teveel games over de toekomst."

    Playstation krijgt exclusive content (Dat de xbox heel vaak heeft) en dan is het opeens een middelvinger richting microsoft ? Vond de aankondiging maar zwak ik wacht op de nieuwe xbox!

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Gunrunner120″][quote=”fdennis schreef, "Echt een enorme middelvinger richting microsoft. Vind alleen wel met Destiny en een aantal andere games is dat het nogal zeer futuristische is. Een beetje teveel games over de toekomst."

    wel te verwachtten alle 2e wereld oorlog games zitten achter ons het modern battlefield zitten we in en we betreden nu dus de toekomst.[/quote]

    Ja precies al die 2de wereld oorlog games hebben we nu wel gehad en krijgen nu de toekomst, er zal heus nog wel eens een 2de wereld oorlog spel komen maar minder denk ik.

  6.   
    Hitman047's avatar

    Viper One schreef, "

    ”fdennis” schreef, "Echt een enorme middelvinger richting microsoft. Vind alleen wel met Destiny en een aantal andere games is dat het nogal zeer futuristische is. Een beetje teveel games over de toekomst."

    Playstation krijgt exclusive content (Dat de xbox heel vaak heeft) en dan is het opeens een middelvinger richting microsoft ? Vond de aankondiging maar zwak ik wacht op de nieuwe xbox!"

    Eh, ja? Bungie games waren vrijwel altijd (soms tijdelijk) exclusief voor Microsoft. Microsoft nam de studio in 2000 zelfs volledig over. Dat het nu juist de Playstation is die exclusieve content krijgt, is toch op zijn minst verrassend te noemen.