Gerucht: Assassin’s Creed 4 speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog

Het is ondertussen geen geheim meer dat we binnenkort meer informatie zullen krijgen over Assassin’s Creed. Op woensdag 27 februari is er namelijk een speciaal persevenement, waarbij het aannemelijk lijkt dat er een nieuw deel in de franchise wordt aangekondigd. Geruchten wezen er eerder al op dat de nieuwe titel, vermoedelijk Assassin’s Creed 4, een nieuw hoofdpersonage en een nieuwe tijdsperiode zal kennen.

De locatie waarop dit speciale persevenement wordt gehouden geeft echter wellicht een hint naar de nieuwe periode waarin de game zich af zal gaan spelen. Het evenement zal zich namelijk af gaan spelen in een gebouw dat in de Tweede Wereldoorlog was gebombardeerd door vliegtuigen van de Duitse Luftwaffe. Toeval of een zorgvuldige uitgekozen plaats?

  1.   
    fdennis's avatar

    Ik hoop het niet zou teveel shooter achtig worden.

  2.   
    ghost1995's avatar

    zou wel vet zijn als je Hitler moet vermoorden

  3.   
    captain08's avatar

    Lijkt me niet, want ze UbiSoft heeft zelf gezegd dat de door fans gewilde tijdperken zoals het Oude Egypte, Feudal Japan en de Tweede Wereldoorlog “saaie” tijdperken voor een Assassin’s Creed-game waren… 😉

    Link: http://www.latestnewsexplorer.com/ww2-egypt-japan-are-boring-settings-for-ac/

  4.   
    Tom 2.0's avatar

    Kijk, dit hoop ik dus al vanaf deel twee!! Duitse officieren omleggen, joden beschermen, en als grande finale Hitler ombrengen (want tot de dag van vandaag is het een mysterie waar z’n lichaam is geborgen).

  5.   
    Cyart's avatar

    tegen hitler zou leuk kunnen zijn, maar voor hitler ook wel, keer wat anders en hopelijk nog wel wat melee combat

  6.   
    Codename_black's avatar

    ”Tom 2.0″ schreef, "Kijk, dit hoop ik dus al vanaf deel twee!! Duitse officieren omleggen, joden beschermen, en als grande finale Hitler ombrengen (want tot de dag van vandaag is het een mysterie waar z’n lichaam is geborgen)."

    Zijn lichaam is nergens geborgen, het is na de val van het communistische regime in oost-Duitsland verbrandt en ergens uitgestrooit.

  7.   
    Eichmann's avatar

    Ik hoop zelf tijdens de franse revolutie.

  8.   
    Coldkiller_NL's avatar

    Ik dacht dat AC4 in China of Japan afspeelde, ik zag veel foto’s op Facebook daarvan.

  9.   
    Connorkill's avatar

    onwaarschijnlijk, met automatische wapens moet het wel een shooter worden.