Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Destiny ViDoc #1: Pathways Out of Darkness

De meeste gamers zijn wel bekend met Bungie. Het zijn natuurlijk de makers van Halo. De ontwikkelaar is nu echter met een heel ander project bezig. De komende tien jaar is het bedrijf druk met de nieuwe franchise Destiny. Deze ViDoc toont ons de eerste beelden van het aanstormende project.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Ik wacht wel op de PC versie. Tot die tijd kan ik er niet al te enthousiast van worden.

    Neemt niet weg dat ik het concept wel ontzettend tof vind. ๐Ÿ˜‰

  2.   
    *Fatality*'s avatar

    AWESOME ๐Ÿ˜€

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Ik wacht wel op de PC versie. Tot die tijd kan ik er niet al te enthousiast van worden.
    Neemt niet weg dat ik het concept wel ontzettend tof vind. ๐Ÿ˜‰ "

    Afwachten, Bungie noemt Destiny constant een console shooter. Mijn interesse is niet meer zo hoog, het is natuurlijk even afwachten!

  4.   
    Neolite's avatar

    Volgens recente rechtszaken komt er vanaf het tweede deel een PC versie. Over het eerste deel wordt omtrent de PC niets gezegd.

    Wat echter voor het grote probleem zorgt met de PC versie, is dat Bungie al heeft toegegeven dat men niet over de “know how” beschikt om de game om te zetten naar een PC variant. Dit zal dus door een externe studio gedaan moeten worden, wat in ieder geval betekent dat als de game voor de PC verschijnt, hij later gereleased zal worden.

  5.   
    Hitman047's avatar

    Maar die gerechtsdocumenten zijn al weer bijna een jaar oud. In eerste instantie zou het eerste deel ook alleen op de Xbox 360 en diens opvolger verschijnen, en pas een jaar later op de PS3 en diens opvolger. Blijkbaar is er in de tussentijd al het een en ander veranderd, want inmiddels lijkt het er op dat beide console versies rond dezelfde tijd zullen verschijnen. Zolang er niets vast staat blijf ik hopen op een PC versie.

    En zeg nou zelf: Een MMO (-achtige game) speel je toch veel liever op de PC dan op een console? ๐Ÿ˜ณ

  6.   
    Eichmann's avatar

    Dit Concept lijkt me echt retevet.
    Ik zal waarschijnlijk wel even wachten na de release van de game omdat ik niet denk dat dit 60 a 70 euro waard is.

  7.   
    Neolite's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "En zeg nou zelf: Een MMO (-achtige game) speel je toch veel liever op de PC dan op een console? ๐Ÿ˜ณ "

    Uiteraard doen we dat normaal veel liever. Echter snap ik Activision en ook Bungie in deze wel. Op de PC is er gewoon sprake van minder legale varianten en dit drukt de verkoop van de game ook op de consoles.

    Daarom hoopte ik eigenlijk dat Bungie de game op een dusdanige manier ontworpen heeft dat gezien de “always Online” verplichting een PC versie juist haalbaar is. Maak de game alleen speelbaar als je online bent en het probleem is zo goed als opgelost.