Mass Effect 3 Reckoning DLC waarschijnlijk volgende week onthuld

Er gaan al geruime tijd geruchten dat de volgende DLC voor Mass Effect 3 de titel ‘Reckoning’ met zich mee zal dragen. Naar verluidt bevat deze DLC een verhaalgedreven co-op-modus die zich afspeelt aan boord van de Citadel. Bovendien hebben de door jou gemaakte keuzes invloed op het verhaal van dit co-op-avontuur, als we de geruchten mogen geloven.

BioWare wil officieel nog niet vertellen wanneer ze de DLC zullen onthullen, maar community manager Chris Priestly heeft via Twitter laten weten dat hij hoopt dat hij de DLC eind volgende week voor het eerst mag laten zien:

When it is ready to be talked about, it will be. Not my decision, but I think, hopefully, late next week.
Of het BioWare gaat lukken om de DLC voor het einde van volgende week te tonen valt nog te bezien, maar één ding is duidelijk: de onthulling is niet ver meer van ons verwijderd.

  1.   
    NoFearz's avatar

    Co-op? Ik weet niet wat ik me daarbij moet voorstellen in ME3.

  2.   
    cookymonster's avatar

    Ik veronderstel dat je deze ook in singleplayer kan spelen want anders zou ik het wel heel jammer vinden, ik hou wel van co-op maar dan voor games zoals borderlands waar je gewoon voor de fun speelt. Bij mass effect laat ik me graag helemaal gaan in het verhaal en de omgeving en het lijkt me niet zo’n goed idee om dan regelmatig uit je ‘emursion’ gehaald te worden door opmerkingen van je vrienden 🙁
    Het lijkt me trouwens ook raar dat jij inneens niet meer het gevolg van jouw keuzes zou volgen maar die van je vrienden, en als je dan in dat nieuwe verhaal een keuze moet maken en je het niet eens bent word het al helemaal raar.
    Co-op mass effect is dus niets voor mij 😉

  3.   
    Hercules's avatar

    spannend dit

  4.   
    Donaga's avatar

    persoonlijk vind ik dlc voor me3 compleet irrelevant: het hoofdverhaal is verteld en is afgesloten met een niet echt voldoening gevend einde. Aangezien de missies als side-missions worden toegevoegd en dus niet bijdragen aan het verloop van het hoofdverhaal, waarom zouden we dit nog moeten spelen? Bij me2 had het nog zin omdat het verhaal nog niet was afgelopen.