Sony onthult nieuwe God of War: Ascension console-bundels

Eerder deze maand toonden we jullie al een zeer stijlvolle bundel met daarin een zwarte PlayStation 3 SuperSlim, een gouden controller en de Collector’s Edition van God of War: Ascension. Voor mensen die hun console of controller liever in een andere kleur hebben, komt Sony met twee nieuwe pakketten.

De eerste bevat een zwarte PlayStation 3, een zwarte DualShock 3 en de normale editie van God of War: Ascension, de tweede bevat een witte console, een gouden controller en de speciale editie van de game. De consoles huisvesten allemaal een harde schijf van 500 GB, dus je hoeft niet bang te zijn dat je niet genoeg games, demo’s en trailers zal kunnen downloaden. Heb je al een PlayStation 3, maar wil je de gouden God of War-controller graag aan je collectie toevoegen? Dan kun je deze ook los kopen. Foto’s van de bundels, die op 13 maart zullen verschijnen, vind je hieronder.
 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Die controller vind ik best vet maar twijfel of ik hem zal halen, aangezien de ps4 al bijna uit komt en de vraag maar is of de ps3 controller het zelfde is voor de ps4.
  Verder is de controller nog steeds standaard belachelijke prijs van 60 euro en het spel ook, dus zal combinatie wel 100 euro zijn ofzo dan heb ik liever het spel.

 2.   
  Hercules's avatar

  wat gaat deze kosten?

 3.   
  Alias's avatar

  Het pakket van de game + controller spreekt mij wel aan, vind die speciale controllers sowieso al vet om te hebben. 8)