GN Valentijnskaarten: Mass Effect 3 en De Sims 3

Deze week is het weer zover: Valentijnsdag staat op het programma! Voor de één vooral een commercieel gebeuren, voor de ander een leuke gelegenheid om die ene speciale persoon te laten merken dat je van hem of haar houdt. En hoe kun je dat nou beter laten merken dan door middel van een leuke Valentijnskaart?

Daarom hebben de grafisch vormgevers van GamersNET, Daniël en Marjolein, voor jullie enkele gamegerelateerde Valentijnskaarten gemaakt. Elke dag zullen er twee kaarten op de website worden geplaatst, die je zelf uit kunt printen en aan die ene speciale ‘Player 2’ kunt geven. Bij het uitprinten moet je gebruik maken van dubbelzijdig afdrukken en het resultaat vervolgens door midden vouwen, zodat je de kaart open kunt klappen.


We sluiten deze serie af met kaarten van twee heel verschillende games, die wel van dezelfde uitgever zijn. Als eerste hebben we een Valentijnskaart van Mass Effect 3, waarin je net zoals in de game een keuze voorgeschoteld krijgt. Er wordt zelfs al gehint naar het juiste antwoord…

Bij de tweede Valentijnskaart, die van De Sims 3, wordt er ook een vraag gesteld. Hierbij wordt echter niet aangegeven wat het juiste antwoord is, maar dat maakt de vraag er niet minder leuk om.

Mass Effect 3
Buitenkant
Binnenkant

De Sims 3
Buitenkant
Binnenkant

Valentijnskaart gemist? Check de Valentijnskaarten van Uncharted en Far Cry 3, Grand Theft Auto 5 en Skyrim en van Mario en Fable.
 1.   
  Gunrunner120's avatar

  haha die van de sims is wel grappig

 2.   
  Eichmann's avatar

  Last best zou je normaal zeggen , maar vond die van Far Cry tot nu toe t leukst.

 3.   
  Hercules's avatar

  mass effect nice

 4.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Weer leuk gemaakt! 🙂

 5.   
  sjaakXD's avatar

  whhaha die van de sims is geniaal