PlayStation 3-bezitters krijgen eindelijk eerste DLC voor Skyrim met Dragonborn

We hebben er ontzettend lang op moeten wachten, maar vanaf vandaag kunnen PlayStation 3-gamers eindelijk aan de slag met de eerste echte uitbreiding voor The Elder Scrolls V: Skyrim. Vandaag verschijnt de Dragonborn-uitbreiding wat betekent dat spelers nu ook op PlayStation 3 draken kunnen berijden.

Xbox 360-bezitters kunnen al een hele tijd aan de slag met de uitbreidingen van Skyrim, maar voor PlayStation 3 duurde het heel wat langer omwille van de complexe architectuur van de console die problemen opleverde bij de ontwikkeling. Als goedmakertje kunnen fans op PlayStation 3 de Dragonborn-uitbreiding in de eerste week kopen met korting, de uitbreiding kost nu namelijk 7,99 euro. Volgende week verschijnt ook Hearthfire en tijdens de laatste update van februari komt Dawnguard. Spelers die zin hebben in een nieuwe dosis Skyrim weten waar ze naar uit moeten kijken.

  1.   
    Goldcobra's avatar

    Volgens Bethesda gaat ‘ie 8 euro kosten (Bron: http://www.bethblog.com/2013/02/01/psn-release-dates-for-dragoborndawnguardhearthfire/ )

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Je hebt helemaal gelijk!

  3.   
    flipjum's avatar

    Heb hem al gekocht, Solstheim is wel een mooie toevoeging aan een toch al geweldige game! Ik keek al lang uit naar de dlc, ik vind het goed van Bethesda dat ze 50% korting geven.

  4.   
    Rivado's avatar

    Klopt, ik heb hem ook al gekocht! Dit weekend maar even lekker uitproberen!