GN Valentijnskaarten: Mario en Fable

Deze week is het weer zover: Valentijnsdag staat op het programma! Voor de één vooral een commercieel gebeuren, voor de ander een leuke gelegenheid om die ene speciale persoon te laten merken dat je van hem of haar houdt. En hoe kun je dat nou beter laten merken dan door middel van een leuke Valentijnskaart?

Daarom hebben de grafisch vormgevers van GamersNET, Daniël en Marjolein, voor jullie enkele gamegerelateerde Valentijnskaarten gemaakt. Elke dag zullen er twee kaarten op de website worden geplaatst, die je zelf uit kunt printen en aan die ene speciale ‘Player 2’ kunt geven. Bij het uitprinten moet je gebruik maken van dubbelzijdig afdrukken en het resultaat vervolgens door midden vouwen, zodat je de kaart open kunt klappen.


Elke game heeft natuurlijk een hoofdpersoon, maar ze zijn niet allemaal even heldhaftig. Mario daarentegen is een echte held, die het keer op keer opneemt tegen allerlei vijanden voor zijn geliefde Peach. Een game-serie waarin helden erg belangrijk zijn, is uiteraard Fable, die draait om onder andere de helden van Oakvale, Bowerstone en Brightwall. Zouden zij ook Valentijnskaarten sturen naar hun geliefden?

Mario
Buitenkant
Binnenkant

Fable
Buitenkant
Binnenkant

Valentijnskaart gemist? Check de Valentijnskaarten van Uncharted en Far Cry 3 en van Grand Theft Auto 5 en Skyrim.
 1.   
  Gunrunner120's avatar

  die van fable is leuk die van mario had echt beter gekund 😀

 2.   
  Eichmann's avatar

  Ik ben t eens met Gunrunner , maar ook die van mario vind ik leuk :3.

 3.   
  firehopper211's avatar

  Perfect gedaan met die van Mario! 😀

 4.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Die zijn weer mooi gemaakt!