Warner vertelt investeerders over nieuwe Batman Arkham game voor 2013

Dit is er zo’n nieuwtje dat vast niet veel mensen zagen aankomen. Tijdens een vergadering voor de investeerders van uitgever Warner werd tussen neus en lippen een nieuwe game in de Batman Arkham-reeks aangekondigd. Warner’s chief administrative officer John K. Martin gaf aan dat het bedrijf dit jaar een sterke line up van games gepland heeft waaronder het nieuwe deel in de Arkham-franchise. Een solide aankondiging volgt mogelijk al erg snel, maar tot dan blijft het vooral een kwestie van speculeren.

Komt het spel reeds dit najaar of eerder in het voorjaar van 2014 wanneer het fiscale jaar van Warner afloopt, en is het spel nog gepland voor de huidige systemen of eerder als launchgame voor de opvolgers? Een andere, zo mogelijk nog belangrijkere vraag, is wie er het spel maakt. Ontwikkelaar Rocksteady zou volgens bronnen namelijk niet werken aan het project. Een bron binnen de studio heeft dit ook bevestigd. Het zit er dik in dat dit spel een prequel gaat worden die zich afspeelt in de jaren 50, een setting waar al een tijdje geruchten de ronde over doen.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Niet gemaakt door Rocksteady? ๐Ÿ™

  Ben benieuwd wie hem wel maakt, en of ze er net zo’n fantastische game van weten te maken.

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Nou, laten we hopen dat hij net zo goed was als Arkham City, was toch echt een goede game.

 3.   
  linksquest's avatar

  Hopelijk ook weer naar de Wii U

 4.   
  Goldcobra's avatar

  Arkham City vond ik zeker mn geld waard, dus als deze net zo goed wordt, ga ik ‘m sowieso kopen

 5.   
  MisterMDW's avatar

  Als dit een next gen titel is dan weet ik waar mijn geld naartoe gaat bij de launch ๐Ÿ˜ณ

 6.   
  firehopper211's avatar

  Net allemaal gehoord, klinkt allemaal behoorlijk intressant, maar zonder Rocksteady wordt het behoorlijk twijfelen. K’vraag me of ze nog met een andere licentie van iemand anders een game aan het maken zijn of misschien een originele IP, zo ja, wat dan?

 7.   
  Hitman047's avatar

  ”firehopper211″ schreef, "K’vraag me of ze nog met een andere licentie van iemand anders een game aan het maken zijn of misschien een originele IP, zo ja, wat dan?"

  Volgens de geruchten werkt Rocksteady aan een nieuwe TMNT game. ๐Ÿ˜‰

 8.   
  Houserz's avatar

  Gaaf dat het in de jaren 50 afspeelt!
  misschien mogen we wel in de batmobile rijden ๐Ÿ™‚

  Wel jammer dat het niet door Rocksteady wordt ontworpen, hoop niet date r teveel karakter verloren gaat, iets wat deze game in overvloed had.