Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Aliens: Colonial Marines Launch Trailer

Aliens: Colonial Marines ligt vanaf vandaag in de schappen. De game moet, naast een sterke Alien-game, een ware ode aan de filmklassieker Aliens (1986) van regisseur James Cameron opleveren. Of de game hier ook daadwerkelijk in slaagt lees je binnenkort in de review.

  1.   
    killingdj0's avatar

    Krijg al overal critisme te horen en slechte reviews… jammer

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”killingdj0″ schreef, "Krijg al overal critisme te horen en slechte reviews… jammer"

    Over onzinnige dingen, zo is het grafische gedeelte niet goed genoeg. Texture’s zijn niet altijd al te best, daar kan ik nog genoeg andere recente games van opnoemen, wat wel een goede reviews hebben gekregen. Daarnaast is de lighting en dergelijke goed gedaan in deze games. Maar daar kijken ze overheen, erg jammer!

    Verder klagen ze ook over het geluid, de wapens klinken onnatuurlijk en de Xenomorph klinken kat achtig. De geluiden zijn allemaal origineel gehouden, wie namelijk de films heeft gezien zal snel merken dat de geluiden identiek hetzelfde zijn.

    Verder wordt deze game met teveel andere FPS vergeleken, erg jammer allemaal. Ik vindt Colonial Marines een goed deel. Het einde was een beetje raar, maar heb genoeg fun met de multi-player.

    Zo zag ik ook genoeg scene’s wat ik ook in de film terug zag. Waar Newt bijv. op bed lag of de gebouwen waren allemaal hetzelfde. Zo stonden ook de sentry guns in de gang wat ze hebben gebruikt in de film. Allemaal leuke details.

    Verder geven veel mensen een slecht punt omdat er bugs inzitten. Daardoor voelt het voor hun als “broken” aan. Terwijl de gehele game zonder hinderlijke fouten of bugs geheel uit te spelen is?

    Je teammate’s zijn daarin tegen wel een beetje dom, terwijl de tegenstander vaak voor leuke verassingen kunnen zorgen. Maargoed, dit zal je snel kunnen oplossen door co-op te spelen en de gehele campaign op Ultimate Badass uit te spelen met een aantal vrienden.

    Verder was er gister ook veel gebitch op Steam, omdat sommige mensen niet precies om 1 uur het spel hadden ontvangen. Steam was een aantal minuten te laat met het unlocken, en dat schoot veel mensen in het verkeerde keelgat en gingen ze een refund aanvragen.

    Daarnaast klaagde teveel mensen dat het zurige bloed van Xenonmorph geen effect had, en dat ze niet doen aanvallen als ze kort bij staan. Dit is allemaal niet waar!

    Ik krijg een idee dat veel mensen zich helemaal niet hierin hebben verdiept, het verdient geen 10 of een 9 maar ook geen 6.

    Sorry, maar hoever kun je zinken door onzinnige onzin uit te kramen, maargoed dat ben ik onderhand al gewend van de media tegenwoordig. De mainstream games verdienen natuurlijk alleen grote cijfers, Call of Duty zal nooit lager als een 5 scoren, of laten we het niet hebben over allerlei andere games wat ik grafische niet in orde vindt en toch hoge scoren krijgen. Sorry, maar ik vindt dat de gehele media erg achter uit gaat! Heb het niet alleen bij dit spel, maar ook bij genoeg andere.

    Al dat gebitch telkens om niks?