YouTube-applicatie voor PlayStation 3 nu beschikbaar

Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen: de YouTube-applicatie voor de PlayStation 3 is gisteren verschenen en beschikt over een XMB-menu, is geoptimaliseerd voor de televisie en kan gemakkelijk bestuurd worden via de draadloze controller. Aan het gebruik van de app zijn geen kosten verbonden.

Via de app kan je ook gemakkelijk video’s delen en leuker nog: gebruik je smartphone of tablet als afstandsbediening en baan je zo een weg door het menu.

De videoservice van Google was eerder beschikbaar voor de Xbox 360, Wii en Wii U en nu heeft dus ook de PlayStation 3 zijn exemplaar ontvangen. Breng een bezoekje aan de PlayStation Store om de app te downloaden.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik had het gisteren al gelezen bij Sony zelf ergens, ga hem van de week er maar eens opzetten niet dat ik het snel zal gebruiken maar toch.

  2.   
    Eichmann's avatar

    Toch leuk om het eens te gebruiken op de PS3.

  3.   
    PaNNa's avatar

    Ja inderdaad, want via het browser vind ik het maar niks. Slecht beeldkwaliteit en haperingen, hopelijk maakt de app dat allemaal goed. En waarom heb ik gvd een smartphone van het jaar 2007? 😛

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    PaNNa schreef, "Ja inderdaad, want via het browser vind ik het maar niks. Slecht beeldkwaliteit en haperingen, hopelijk maakt de app dat allemaal goed. En waarom heb ik gvd een smartphone van het jaar 2007? :P"

    Daar kies je zelf voor die van mij is van vorig jaar htc one x en word binnen kort vervangen door de sony xperia z 😛

  5.   
    Goldcobra's avatar

    Ga ik wel ff downloaden, ookal ga ik ‘m waarschijnlijk nooit gebruiken

  6.   
    Hercules's avatar

    hopen dat deze wel werkt