World of Tanks update 8.4 bevat Britse, Russische en Duitse tanks

Ben je toe aan een nieuw voertuig dat de nodige vuurkracht huisvest? Dan komt de nieuwe World of Tanks-update voor jou als geroepen. Deze brengt namelijk niet alleen Britse tanks met zich mee, ook enkele interessante Sovjet-tanks maken hun opwachting.

Fans van onze oosterburen kunnen bovendien aan de slag met drie nieuwe Duitse light armor tanks. Daarnaast hebben de mappen Steppes, Fisherman’s Bay, Ensk en Live Oak een nieuw likje verf gekregen, waardoor ze er voortaan nog mooier uitzien. Check een volledig overzicht van alle veranderingen op de blog van de ontwikkelaar.

  1.   
    ronineter's avatar

    Meer details. Het gaat om 3 light tanks voor de moffen. De panzerkampfwagen 1 en 2 versies voor deze. Deze zullen in de Duitse light tank lijn terecht komen waarvan alles een tier omhoog gaat. De Russen krijgen een nieuwe TAnk destroyer erbij op tier 6. De Britten krijgen een komplete tankdestroyer lijn erbij en ook een sexton premium artillerie stuk is bevestigt. De mappen drakenrug en de serense kust zullen tijdelijk uit de map roulatie verdwijnen.

    Voor 8.5 staat de Leopard 1 geplant met een Duitse medium lijn eraan vast.

    On 8.6 wordt waarschijnlijk de beroemde t-50-2 vervangen.