J.J. Abrams wil samenwerken met Valve

J.J. Abrams is het goudhaantje van Hollywood tegenwoordig. Terecht ook wel als je het palmares van de man tot dusver onder de loep neemt. Succesvolle tv-series zoals Alias en Lost uitbouwen en leven blazen in stoffige reeksen zoals Star Trek en Mission: Impossible, de man heeft duidelijk talent.

Nu lijkt Abrams zijn pijlen ook op de games-industrie. De filmmaker heeft reeds meermaals aan tafel gezeten met Valve-baas Gabe Newell om te brainstormen rond een mogelijke Portal of Half-Life-film. Abrams verklaart alvast dat er enkele interessante ideëen zijn en dat er een scriptschrijver bij betrokken zal worden, maar voorlopig is er nog geen concreet plan.

Uit de vele gesprekken tussen J.J. Abrams en Gabe Newell groeide ook het idee om eventueel samen een game te ontwikkelen. Erg veel duidelijke info geven beide partijen daarover niet vrij. In feite komt het er op neer dat er tussen beide partijen heel wat ideëen zijn voor zowel verfilmingen als een eventuele game en dat er nu gekeken wordt wat er van die plannen uitgewerkt kan worden. Wordt ongetwijfeld vervolgd, maar ondertussen kunnen we uiteraard met zijn allen wat speculeren. Iemand zin in Mila Kunis als Alyx Vance?

 1.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Altijd zin in Mila Kunis 😛

 2.   
  evita's avatar

  ik stiekem ook 😀

 3.   
  3333/3333's avatar

  Morgan Freeman als Gordon Freeman dan.

 4.   
  mmx's avatar

  Hmmmmmm Mila Kunis jazeker wel daar wil ik wel een broodje mee eten 😉 😀

 5.   
  Koen's avatar

  Half Life, een film met een doofstomme hoofdpersoon.