GN Tijdmachine: Nieuwe Assassin’s Creed speelt zich af in Rome (2010)

In onze rubriek GN Tijdmachine blikken we terug op het verleden. Elke zondag zetten we onze tijdmachine aan en keren we een aantal jaar terug in de tijd, om te kijken wat er toen zoal gebeurde in de wereld der videogames. Deze week nemen we jullie mee naar 10 februari 2010.

10 februari 2010


Klik hier voor het nieuwsbericht uit 2010

10 februari 2013
Toen Ubisoft in 2010 aankondigde dat Assassin’s Creed: Brotherhood een multiplayer-modus zou krijgen, waren veel mensen sceptisch. Zou dit niet ten koste gaan van de singleplayer? En past multiplayer wel bij Assassin’s Creed? Gelukkig bleken deze zorgen uiteindelijk onnodig, want de singleplayer-modus van Brotherhood stond als een huis en de online mogelijkheden waren verrassend vermakelijk. Inmiddels is een Assassin’s Creed-game zonder multiplayer ondenkbaar geworden en de online modus van het laatste deel wordt dan ook nog dagelijks door duizenden mensen gespeeld. Het moge duidelijk zijn dat Ubisoft destijds een goede keus heeft gemaakt…

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Goldcobra's avatar

    Hmmm, dit lijkt meer op Red Dead Redemption dan op Assassins Creed Brotherhood…

  2.   
    Leon's avatar

    😳 Ezio staat nu waar hij hoort.

  3.   
    LightFasher's avatar

    Die multiplayer vond ik bij Brotherhood juist tegenvallen vanwege de slechte match zoeker (PS3). Ook nu koop ik de game niet voor de MP, en zie ik het als een extraatje die ik maar heel soms (kort) speel.

  4.   
    Tadao's avatar

    Goldcobra schreef, "Hmmm, dit lijkt meer op Red Dead Redemption dan op Assassins Creed Brotherhood…"

    Als je de afbeelding bedoelt,waarschijnlijk door het soort papier