GameGadgets: Jedi- & Sith-badjassen en Portal-boekensteun

Als er iets is wat gamers vet vinden (buiten games uiteraard) dan zijn het wel gadgets. In de wekelijkse rubriek GameGadgets komt de meest uiteenlopende merchandise aan bod, van actiefiguren tot USB-sticks en van USB-sticks tot broodroosters. Elke week behandelen twee opvallende, handige, mooie of simpelweg supervette gadgets. Vandaag staan Jedi- & Sith-badjassen en een Portal-boekensteun in de spotlight.

Jedi- & Sith-badjassen
Wie zegt dat je over een Lightsaber moet beschikken om een echte Jedi of Sith te zijn? Dankzij deze supervette badjassen, die je kunt kopen bij ThinkGeek, zie jij er elke ochtend uit als een volleerd Jedi of Sith. Zo worden de ochtendkaters ineens een stuk leuker! Het enige nadeel is het prijskaartje: je bent al snel 50 euro kwijt en dan komen er ook nog verzendkosten bij. Alleen voor de rijke Jedi’s onder ons, dus.

Verkrijgbaar bij: ThinkGeek
Prijs exclusief verzendkosten: 62,99 dollar


Portal-boekensteun
Boekensteunen zijn onmisbaar voor gamers. Niet omdat alle gamers zo’n rijke collectie aan literatuur bezitten, maar omdat de spellen in je kast omvallen wanneer ze nergens tegenaan kunnen steunen! Je kunt natuurlijk voor een simpele Billy-boekensteun van de IKEA gaan, maar deze van Portal zijn een stuk stijlvoller. Vrouwen versieren doe je er niet mee, maar je bent er in ieder geval van verzekerd dat jouw geliefde spelhoesjes nooit meer om zullen vallen.

Verkrijgbaar bij: VisionToys
Prijs exclusief verzendkosten: 34,99 euro

  1.   
    Eichmann's avatar

    Die badjassen zien er wel geinig uit. lijkt me wel wat :p.

  2.   
    Gunrunner120's avatar

    met portal kan je echt eindeloos doorgaan, als er maar iets tussen past ๐Ÿ˜€

  3.   
    cookymonster's avatar

    twee zeer leuke gadgets! de boekensteun kende ik al maar die badjassen niet ๐Ÿ™‚ weer iets voor op mijn verlanglijstje dus.

  4.   
    iforczz's avatar

    Ziet er cool uit

  5.   
    ronineter's avatar

    Nu ben ik treurig omdat ik mijn sith embleem kwijt ben. Zelf heb ik een badjas die er hetzelfde uit ziet en met dat embleem kan ik de Sith badjas gewoon namaken. ๐Ÿ˜ฅ

  6.   
    Coldkiller_NL's avatar

    Leuke badjassen!

  7.   
    linksquest's avatar

    Jammer dat die boekensteun zo duur zijn, maar ze zijn wel vet.

  8.   
    Toetsje20's avatar

    De badjassen en de boekensteun zijn echt cool! ๐Ÿ™‚ Maar jammer dat het alleen in dollars betaald kan worden. ๐Ÿ™