Paul Walker gecast als Agent 47 in nieuwe Hitmanfilm

The Fast and the Furious-held Paul Walker kruipt in de huid van Agent 47 in de nieuwe Hitman-film die simpelweg ‘Hitman 2’ gaat heten. Walker neemt het stokje over van Timothy Olyphant die de ijskoude killer in de eerste Hitman (2007) portretteerde.

In de nieuwe Hitman-productie van filmmaatschappij FOX zal de onbekende Aleksander Bach op de regiestoel plaatsnemen. Dit zal ook gelijk het officiële filmdebuut worden van de man die hiervoor enkel reclamespotjes regisseerde. Hitman 2 zal naar verluidt het verhaal oppakken waar voorganger Hitman eindigde. Wanneer de film de bioscopen bereikt is nog niet bekend.

 1.   
  fdennis's avatar

  Geen onaardige acteur als agent 47 maar waarom niet gewoon weer Timothy ol nog wat. Die vond ik het prima doen. Beide hebben wel de flair voor een nieuwe Hitman film maar zie toch liever Timothy.

 2.   
  evita's avatar

  hahahahaha * proest het uit*

  die Ken pop uit Fast and the furious gaat zijn blonde lokken verliezen.

 3.   
  Jarek's avatar

  Ze nemen wel een gok met een regisseur die alleen maar reclamespotjes heeft gemaakt vind ik. Maargoed, we zullen het zien.

 4.   
  meatball's avatar

  Hmm, vond de eerste film niks. Dikke fernaggeling van de game. En denk dat dit ook niks word. Een regisseur zonder film ervaring en een acteur die ik niet als 47 zie.

 5.   
  soldierarjan's avatar

  Vond de eerste hitman film best leuk om an te kijken alleen ik heb ook liever Timothy terug als hitman die kop stond er gewoon bij.