Microsoft niet van plan om Halo 3 uit te brengen op Steam

Gisteren kon je hier op GamersNET al lezen dat Halo 3 was opgedoken in de database van Steam. Dit zou er op kunnen wijzen dat Steam-gebruikers wellicht binnenkort de game in de Steam Store zouden kunnen zien verschijnen. Een woordvoerder van Microsoft maakte vandaag echter korte metten met deze geruchten door te laten weten dat Microsoft vooralsnog niet van plan is om Halo 3 op Steam uit te brengen.

We currently do not have plans to release any Halo titles on Steam.

Of dit ook meteen betekent dat de game überhaupt niet op een pc-port hoeft te rekenen, is niet bekend. Halo: Combat Evolved en Halo 2 verschenen destijds ook voor de pc, de latere delen bleven echter exclusief voor de Xbox 360.

 1.   
  grassyfuzz's avatar

  Dat dacht ik al.. Wel jammer 🙁

 2.   
  ShadyXL's avatar

  Vind het niet zo erg eigenlijk. Ik heb het uit kunnen spelen bij een vriend van me die het op de 360 heeft. Wel jammer natuurlijk. Ik zou het ook wel graag op mijn PC willen hebben.

 3.   
  gatemaster64's avatar

  ShadyXL schreef, "Vind het niet zo erg eigenlijk. Ik heb het uit kunnen spelen bij een vriend van me die het op de 360 heeft. Wel jammer natuurlijk. Ik zou het ook wel graag op mijn PC willen hebben."

  ik vind console exclusive games maar dom ze zouden veel meer verdienen als ze alle games ook gewoon voor pc uit zouden brengen!

 4.   
  Neolite's avatar

  Berichten boven je hoeven niet gequote te worden.

  En daarnaast is het uitbrengen van een game die al meerdere jaren oud is op de PC zo verkeerd dan?

 5.   
  lassieman's avatar

  Ik zou het niet zo raar vinden als ze de al wat oudere Halo voor de PC uitbrachten. Windows is toch ook microsoft, doe het anders Windows 8 only ofzo 😉

 6.   
  gatemaster64's avatar

  aleen windows 8? dan verkoopt het echt niet. welke pc gamer heeft er nou windows 8? niet veel denk ik!

 7.   
  -Artyom-'s avatar

  Jammer! Ik had Halo 3 graag naar de pc zien komen. Zou er meer plezier aan beleven dan aan de games die tegenwoordig uitkomen…