DLC van Skyrim verschijnt deze maand ook in Europa voor PlayStation 3

Eigenaren van The Elder Scrolls V: Skyrim op de PlayStation 3 hebben er lang op moeten wachten, maar binnenkort verschijnt dan eindelijk de DLC van de RPG. Dragonborn is de eerste DLC die je kunt downloaden, want deze uitbreiding verschijnt op 13 februari. Éen week later, op 20 februari, is Hearthfire te koop op het PlayStation Network en op 27 februari kun je Dawnguard binnenhalen.

De precieze releasedatum is trouwens niet het enige goede nieuws dat we kunnen delen; de pakketten zullen ook nog eens één week voor de helft van de prijs te koop zijn. Is dat voldoende om de vertraging goed te maken?

  1.   
    stoneface's avatar

    Is dat dan 25 euro voor de drie? 😳

  2.   
    Johan L's avatar

    Helft van de prijs wordt 22,50 volgens mij. Dawnguard en Dragonborn kosten normaal 20 en Hearthfire kost maar 5. Optellen en delen door 2 geeft 22,50. 🙂

  3.   
    flipjum's avatar

    Yes! Ik was al bang dat het voor Europa nog langer ging duren!

  4.   
    Goldcobra's avatar

    Yeah 😀 Was ook al bang dat Europa nog een maand (of langer) zou moeten wachten, vooral omdat patch 1.7 in Europa iets van anderhalve maand later kwam dan in Noord-Amerika. Toevallig heb ik nog iets van €25 op m’n PSN. en kan dus alle 3 de DLC’s meteen downloaden 😀

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik moet Skyrim zelfs nog uitspelen voordat ik aan De dlc Ga beginnen. 😛

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Zal dit pakket dan alleen gelden voor PS3 gebruikers, omdat de DLC vertraging op heeft gelopen? Dawnguard en Dragonborn kosten beide los €19,99 en Heartfire €4,99.

    Als dit pakket ook op de PC zal verschijnen naderhand, dan zal ik deze DLC aanschaffen.

    Best prijzige DLC, want Skyrim zelf kost nu nog maar €29,99 op de PC.

    Voordeel van PC versie is wel, we kunnen eindeloos genieten van mods wat vaker ook een meer waarde bied.