Metal Gear Rising zou naar Wii U kunnen komen

Metal Gear Rising: Revengeance zou de overstap naar de Nintendo Wii U kunnen maken, zo blijkt uit tweets van Jean Kellams, schrijver en internationale coördinator bij ontwikkelaar Platinum Games. Deze wist een fan een reactie te geven waarin hij meldde dat een Wii U-versie mogelijk is, wanneer er voldoende vraag naar bestaat. Echter, Konami beslist hier uiteindelijk over, aangezien die de uitgever is van de game.

De laatste tijd zien we geruchten opduiken bij vrijwel elke grote game met betrekking tot een eventuele Wii U-versie. Zo zijn er al vele de kop ingedrukt, zoals bijvoorbeeld bij Tomb Raider en Crysis 3. Het blijft echter niet altijd slechts bij geruchten, want Aliens: Colonial Marines ligt deze maand ook in de winkelrekken van de Wii U en Resident Evil: Revelations zal ook op Nintendo’s nieuwste console verschijnen.

  1.   
    firehopper211's avatar

    Op deze manier blijven games later voor de Wii U uitkomen dan wat er al is uitgekomen of moet nog moet uitkomen. 🙁 Natuurlijk is de game al een tijd in ontwikkeling en is het momenteel niet mogelijk om meteen of tegelijkertijd met een Wii U versie bezig mee te zijn.