Sleeping Dogs Year of the Snake DLC gaat verder waar de game ophield

Sleeping Dogs ligt sinds augustus vorig jaar in de winkels en de game heeft sindsdien al flink wat DLC-pakketten mogen ontvangen. Helaas zijn deze over het algemeen niet erg goed ontvangen (ook wij waren niet bepaald enthousiast over het eerste grote DLC-pakket Nightmare in North Point), maar dat weerhoudt Square Enix er niet van om het opnieuw te proberen.

Het aankomende DLC-pakket, getiteld Year of the Snake, vindt plaats direct na de gebeurtenissen uit de volledige game. Wei Shen sluit zich weer aan bij de politie, maar hij wordt meteen al geconfronteerd met een lastige uitdaging. Een groep mensen, die de ‘Cult of the Snake’ aanhangen, maken de straten van Hong Kong onveilig. Aan Wei Shen de taak om deze mensen te stoppen voordat het echt uit de hand loopt:

A vicious end-of-the-world cult is taking root in the back streets of Hong Kong… the Cult of the Snake. Hell-bent on cleansing the city of its evils, they cannot be negotiated with as they pursue a path to their righteous salvation.

With an arsenal of weapons, including teargas guns and electroshock pistols, new outfits and abilities, Wei must enter a race against the clock to bring the cultists to justice before Judgment Day.

Eerder vandaag wisten we jullie al te melden dat Sleeping Dogs de best verkochte nieuwe IP van 2012 is in het Verenigd Koninkrijk. Mocht je een PlayStation 3 bezitten en het spel nog niet hebben, dan kun je overwegen om een PlayStation Plus-abonnement aan te schaffen. Abonnees kunnen de game vanaf woensdag namelijk gratis downloaden.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dus fans die de game hebben gekocht mogen voor een prijs verder gaan met het verhaal, iets wat eingelijk in de volledige game had moeten zitten.
    Hmmmm. ๐Ÿ™„

  2.   
    Jarek's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Dus fans die de game hebben gekocht mogen voor een prijs verder gaan met het verhaal, iets wat eingelijk in de volledige game had moeten zitten.
    Hmmmm. ๐Ÿ™„ "

    Ben ik het niet mee eens. Zonder al teveel te spoileren is het verhaal goed afgesloten en is dit gewoon een vervolg die zich ergens anders op richt dan de originele verhaallijn. ๐Ÿ˜ณ

  3.   
    firehopper211's avatar

    Nice! ๐Ÿ˜€ toch moet ik nog eens die andere DLC uitproberen.

  4.   
    GamerJaime's avatar

    Fanta$y schreef, "

    ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Dus fans die de game hebben gekocht mogen voor een prijs verder gaan met het verhaal, iets wat eingelijk in de volledige game had moeten zitten.
    Hmmmm. ๐Ÿ™„ "

    Ben ik het niet mee eens. Zonder al teveel te spoileren is het verhaal goed afgesloten en is dit gewoon een vervolg die zich ergens anders op richt dan de originele verhaallijn. ๐Ÿ˜ณ "

    Idd dit is gewoon een nieuwe zaak, en heeft verder niets te maken met de zaak waar Sleeping Dogs om draaide.