Zelda: The Wind Waker zou een Gamecube-eiland bevatten

Concept art van het recentelijk uitgegeven boek ‘Hyrule Historia’ laat zien dat Nintendo in eerste instantie veel meer plannen voor eilanden had in The Legend of Zelda: The Wind Waker. Zo was oorspronkelijk het idee om een van de eilanden in de vorm van een Gamecube te maken. Ook lag er een idee voor een eiland genaamd ‘Stovepipe Island’. Beiden zijn geschrapt voor onbekende redenen.

[SCREENSHOTS]
Vorige week wisten we al te melden dat er een remake van het Gamecube-spel gemaakt wordt voor de Wii U. Het is nog niet duidelijk of Nintendo alsnog van plan is om dergelijke oude ideeΓ«n in het ‘nieuwe’ spel toe te voegen. The Legend of Zelda: The Wind Waker Reborn zal hoogstwaarschijnlijk beschikbaar zijn in de herfst.

 1.   
  svenysven's avatar

  Lol, dat gamecube eiland lijkt me wel leuk πŸ˜›

 2.   
  ShadyXL's avatar

  Ik vraag me wel af.. Wat zouden we op dat eiland (GC) kunnen doen als die niet geschrapt was? xD Zou best een leuke easter egg zijn als je in die GC de eerste Zelda game kon spelen ofzo πŸ˜›

 3.   
  Rise Against's avatar

  Zouden hier de geschrapte dungeons ook zijn geweest?

 4.   
  firehopper211's avatar

  Lijkt me wel gaar als ze dat doen πŸ˜† Volgens mij waren d’r wel eens wat Easter eggs in Gamecube games in vorm van de console zelf en andere oude consoles van Nintendo zelf.

 5.   
  Eichmann's avatar

  Grappig idee :).

 6.   
  toqeer's avatar

  als dit waar is ga ik tog maar eens denken over de wii u πŸ™‚

 7.   
  WesterW's avatar

  Al helemaal interessant omdat in Phantom Hourglass een Nintendo DS-eiland te vinden was πŸ™‚

 8.   
  Hercules's avatar

  ben erg benieuwd