Regisseur Taken zal waarschijnlijk Sean Penn spionagethriller regisseren

Regisseur Pierre Morel, voornamelijk bekend van zijn Taken, is momenteel aan het onderhandelen over Prone Gunman. Een spionagethriller met Sean Penn die zich centreert op de spion Martin Terrier. Terrier wordt verraden door de eigen organisatie waar hij voor werkt en in een poging om zijn naam te zuiveren, belandt hij in een ouderwets kat-en-muisspel in Europa.

De keuze voor Morel is verklaren door te wijzen op het grote succes dat acteur Liam Neeson na zijn rol in Taken te beurt viel. Neeson’s acteercarrière kreeg vleugels toen hij via de actievolle thriller werd gelanceerd als een vergrijsde actieheld, waardoor hij rollen in The Grey en The A-Team kreeg aangeboden.

Sean Penn lijkt zijn carrière op een soortgelijke wijze nieuw leven in te willen blazen, en Morel past dan uitstekend bij dat doel, waar de regisseur daar ook in slaagde met Neeson.

Begin dit jaar zou er een begin moeten worden gemaakt met de productie van Prone Gunman, waarvoor verschillende locaties in Europa aangedaan zullen worden. Een mogelijke release valt dan ook waarschijnlijk sowieso ergens volgend jaar te verwachten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren